Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tata1234567890

nowa rodzina a dziecko z nieudanego zwiazku

Polecane posty

Gość gość
No ale co tu rozumiec? Nie ma tu niczego skomplikowanego, kontakt z dzieckiem = kontakt z osoba z ktora nie chcesz kontaktu. Proste jak to

Gość gość
Proste dla ciebie ale nie dla twojego męża. On chce kontaktu ze swoim dzieckiem, to ty nie chcesz żałosna krowo rozwodnika.

Gość gość
Idiot ko, facetem jestem

Gość gość marza
Prawda jest taka ze wiekszosc macoch to s... skonczone dla dzieci swoich partnerow. Jesli facet pozwoli na rozdzielenie kobiecie z dziecmi to znaczy ze tez nie jest za duzo wart i po prostu pasuja do siebie.

Gość gość
marza, s********j. Ciagle masz problem do macoch, a macocha niczego nie utrudnia. Jak dziecko chce przyjsc, niech przyjdzie. Ale facet ma do bylej nie jezdzic. I tyle

Gość gość
I co sześciolatka ma sama do niego przyjechać czy przyfrunąć??Bo z eks ma zakaz widywania...A tak nawiasem to na mojego eks nawet śliny na splunięcie by mi zabrakło.

Gość gość
matka moze przyprowadzic co za problem, pomysl!

Gość gość
Tak samo jak ojciec może się przejść.Przecież on ma się z eks nie kontaktować więc pod blokiem tatusia chyba nie zostawi. A swoją drogą tak bardzo bać się o tę parę głupich portek??

Gość gość
"A tak nawiasem to na mojego eks nawet śliny na splunięcie by mi zabrakło. " Tak ci w ryju zaschło i nie ma ci kto ślinianek przesmarować? Może zrób kulawemu psu łaske i go przygarnij. Będziesz miała komu robić laskę ;):)

Gość gość
ty neksiara s********j to do swoich bękartów możesz mówić ale nie do ludzi na publicznym forum. Tu każdy ma prawo pisać kretynko z rozdwojeniem jaźni. Jak twój mężuś będzie chciał to pojedzie do eks i ty nawet wiedzieć o tym nie będziesz. A co zabronisz mu? Może robić co chce, a tobie gowno do tego żałosna desperatko, bo to jest dorosły człowiek, a nie twój niewolnik.

Gość gość
Marzy matka też jest/była macoha czyli suka i k***a wstrętna. Ojciec ojczym, który sam gnębił pasierbicę. A teraz się k***a odzywa...

Gość gość
Mnie tam śmieszy czego te kobiety się boją??Skoro ta eks ta wredna paskudna suka to chyba super ich mężuś nie powinien kijem tknać tej eks. A one by się posrały gdyby czasem wszedł do środka. Pilnujcie pilnujcie i tak Was w c***a robią i eks im do tego nie potrzebna.

Gość gość
nikt sie nie boi, miejsce ojca jest w rodzinie a nie w losowych mieszkaniach

Gość gość
No to wszystko jest w rodzinie bierze do siebie dziecko i ma już całą rodzinę przy sobie.....

Gość gość
Ex jak jakieś sępy się zleciały, zajmijcie się dzieckiem a nie tu na forum piszecie. Chcialyscie rozwodu to ze wszystkimi konsekwencjami

Gość gość
A facet sie pod tym rozwodem nie podpisał??On biedulek chciał być tak bardzo że mną że do czasu rozwodu miał już dziecko z inną?? Jak się kończy jak świnia to ze wszystkimi konsekwencjami. Normalnie się biedny zapierał przed tym rozwodem że trzeba mu było winę udowadniać. Narobiłaś sobie bagna w życiu to się w nim taplaj.

Gość gość
To co piszesz nie wnosi nic do tematu

Gość gość
Tyle wnosi do tematu zrobiłeś dziecko to się nim zajmij a nie wygodne życie i raz w miesiącu alimenty. Taka jest rola rodzica czy mu się to podoba czy nie.

Gość gość
Dzieckiem ma się zająć rodzic który jest na codzien

Gość gość
A gdzie to jest napisane??Każdy ma prawa i obowiązki wobec dziecka a nie całe obowiązki zrzucił sobie autor na matkę dziecka.Wygodne to zapłacić połowę kosztów utrzymania i balować dalej.

Gość gość
A czego wy się spodziewacie po rozwodzie??Zawsze było jest i będzie tak samo.

Gość gość
Będzie bo Polki są głupie i robią za matki polki. Zasuwają a panowie mogą mieć gdzieś.Mentalość się musi zmienić.

Gość gość
Tak sobie mysle, chyj z dzieckiem takiej Marzy. Szkoda zycia. To nie jest kobieta na poziomie. W d***e byla ,gowno widziala i sie zachwyca. Szkoda tylko ze jej dziecko musi byc takim samym imbecylem jak ona.

Gość gość
Imbecyla to ty wysrałaś żałosna neksiaro szmaciaro

Gość gość
Oj Marza MArza wyszło kto tu jest wariatką, który wyzywa innych. Myślałaś, że jak się nie podpiszesz to nie wpadniesz? To Ty masz manie na punkcie nowych/obecnych żon facetów. Wyszło szydło wyszło, no cóż Ty imbecyl jesteś, Twoje wymiociny i ta biedna siostrzenica... która pewnie dobrze trasujesz by życie uprzykrzała Twojemu szwagrowi i jego rodzinie. W końcu chce zabrać niemowlakowi ojca! Jak śmie!

Gość gość
Wpadłaś to ty w krzakach z żonatym żałosna neksiaro szmaciaro. :D Nie jestem żadna Marza, już wszystko ci się miesza we łbie i dla ciebie każdy kto pisze nie po twojej myśli to jedna osoba. Raz jet to Marza, innym razem eksiara. Ciekawe co teraz wymodzisz potworze? :D

Gość gość
Jesteś jesteś już się siebie nie wyrzekaj.

Gość gość
Pewnie taka sama wariatka jest też ta Twoja siostrzenica. Bluzga jak Ty u wyzywa żonę swojego ojca i swoje rodzeństwo. Dobrze, że ojciec ja pogonił... Pewnie i jesteś eksiara bo kto by taka debilke chciał, jedno drugiego nie wyklucza barani głupi i z****** łbie. :D

Gość gość
Barani, głupi i zj****y łeb to masz ty zdesperowana neksiaro szmaciaro, co wypięła dope w krzakach żonatemu, a tera wali w gacie, zeby facet nie wrócił do eks żony i dziecka pierworodnego. Nie jestem żadna Marza psycholko maniakalna i nie mam siostrzenicy, a chciał mnie za żonę przystojny, zaradny i mądry kawaler bezdzietny, a nie tak jak ciebie wywalony przez inną kobietę odpad społeczny płacący alimenty. :D Jesteś zerem i prawdziwym kobietom możesz tylko buty czyścić, nic warta szmaciaro z manią prześladowczą :D

Gość gość
Fajna kobieta, ten mądry kawaler to pewnie lump z meliny