Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zlaja

Wole siedziec sama niz z nimi .

Polecane posty

Gość Zlaja

Hej pisze pierwszy raz ale musze poczytac co ktos mysli na ten temat . Wiec chodzi o rodzine mojego meza. Strasznie mnie irytuja kiedy przyjezdAja w domu robi sie halas niesamowity i oczywiscie zazwyczaj szwagrowie mojego meza chca pic alkohol zeby to byla butelka. . Jak zaczna to wiecej i wiecej zaznacze ze mieszkamy narazie u tesciow. Ja wczesniej siedzialam z nimi bylo ok ale teraz ciagle gadaja prawie o tym samym o byle gownie tak na prawde nie opowoadaja nic nowego i ciekawego wg mnie Stare zarty tescia itd. Ja chcialabym porozmawiac o tym co u nich itd ale oni jakos o swoim zyciu malo mowia jakby to bylo tajemnica taka dziwna rodzina tylko tesciowa wie co i jak ale. Nic nie mowi rodzinne tajemnice szkoda ze o nas wszyscy wszystko wiedza o nich jakie kolwiek info. trzyma dla siebie i jest bariera ja wale prosto z mostu co u mnie a nie kryje i pale glupa ze fajnie wszystko.ale juz sie na tym przejechalam ze bylam taka Szczera coz mniejsza oto.. Problem nie wiem z czego wynika wkurzam sie ostro jak maz z nimi pije i siedzi sama malo z nim sie widze bo tylko wieczorami i chcialabym z nim tez pobyc sama no wiec jak juz oni sa posiedze chwile wyslucham tego jak siostry ze soba ppgadaha no i ide do pokoju i siedze sama jest mi przykro ale tez z nimi mi nudno i nie chce mi sie ich sluchac dzieci sie dra jak wpadna do mnie do pokojj to wszystko jest do gory nogami a oni nie zwracaja uwagi...( Jestem u nich rok mam ochote wrocic do dpmu i mieszkac oddzielnie nawet od meza jak musze z nimi przesiadywac i to znosic) ale jakos glupio mi ze sie zamykam i siedze sama chociaz lubie isc spac o 22 to moja godzina a oni potrafia siedziec Bog wie do ktorej i mnie wkurza to bo caly dom az cchodzi ...powiedzcie mi czy glupio robie dlaczego tak mam w ogole ze swoja rodzina lubie siedziec ale jak juz nie mam ochoty to po prostu jade do domu i mam spokoj tu jedynym wyjsciem jest isc do pokoju ....w ktorym czuje sie glupio bo poszlam ale mi lepiej samej chociaz w srodku jestem zla na meza. Ktory wczesniej wolal siedziec ze mna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować