Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość shad

Torty, nasaczanie i krem

Polecane posty

Gość shad

Hej, rozpoczęłam swoją przygodę z pieczeniem tortów. Przy moim pierwszym podejściu przy rozkładaniu kremu już na zewnątrz biszkoptu, ciasto 'rozwalało się' i mieszało z kremem. Nie nasączałam go bardzo mocno, a mimo to odchodziło i nie było możliwości, aby ten tort był w miarę równy. Jakie są sposoby na równomierne, ładne rozłożenie na zewnątrz kremu na niesuchym biszkopcie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×