Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość życia w trójkącie.

Polecane posty

Gość gość

W marcu mam ślub z facetem, który chyba kocha swoją byłą, która odeszła od niego i wyjechała za granicę. Zmanipulowała ją teściowa, dziewczyna nie wytrzymała psychicznie. Mnie kocha, ale jej syn nie kocha. Przejrzałam laptopa są wspólne zdjęcia, na telefonie również, ale nie ma nr telefonu do niej. Zostać licząc ze zakocha się we mnie ? Czy odejść?

Gość gość
Żyjemy w dwóch różnych światach- on sobie ja sobie. Seks raz na tydzień, dwa taki automatyczny nez czułości z jego strony. Zapewnia mi stabilny poziom życia na tym koniec.

Gość gość
Ty tak na powaznie? Oczywiscie,ze odejsc

Gość gość
Porozmawiaj z nim, zapytaj się czy tego właśnie chcę, czy nie będzie żałował. Czy nadal kocha była, czy gdyby nie matka to czy nie wolałby z nią być, nic innego w tym wypadku nie rozwieje twoich wątpliwości jak szczera otwarta rozmowa. To że ma zdjęcia nic nie zawsze, mój też ma zdjęcia byłej w komputerze, jest to częsc jego przeszłości nie wymarzysz tego.

Gość gość
Nigdy nie pytałam go o nią.

Gość gość
Smutne życie będziesz przy nim miała.

Gość gość
To czas najwyższy zapytac:)

Gość gość
Zapytałam. Niepotrzebnie. Powiedział, że jeśli bardzo chce wiedzieć to Tak kocha ją, nie chce ślubu ze mną i do niego nie dojdzie. Wyszedł z domu. Mieszkamy u niego, a on traktuje mnie jak wroga.

Gość gość
No to na co czekasz..... Chcesz żyć poprawnie? Bez uniesień namiętności po prostu poprawnie? Pakujemy rzeczy zostaw klucze i odejdź po co żyć z kimś kto na starcie nie kocha z tego nic nie bedzie.

Gość gość
ale prowo a juz myslalam, ze ktos normalny