Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracuje rok w firmie, boje sie zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Pracuje juz rok w tym samym miejscu, mam umowe na czas nieokreslony. Mam 32 lata i spore problemy hormonalne. Wg lekarzy nie ma co czekac ze staraniem sie. Obawiam sie, ze jesli szef dowie sie, ze jestem w ciazy to sie wscieknie. Mysle, zeby jeszcze z rok popracowac i wtedy sie starac. Kiedy wyczuc ten najlepszy moment? Dodam, ze bardzo zalezy mi na pracy i nie jestem z tych osob, dla ktorych dziecko jest sposobem na zycie (tzn. wola miec dzieci, zeby nie pracowac), pracoholiczka tez nie jestem.

Gość gość
No tak , chcesz czekać a jak za rok będziesz mieć kłopoty z zajściem to co wtedy ? A czas ucieka i im później tym będzie trudniej . Jeśli chcesz mieć dziecko , nie zastanawiaj się nad tym co pomyśli szef bo to najmniej ważne . Zwolnić Cię w ciąży nie może a po ciąży choć na chwilę ma obowiązek Cię przyjąć . Jeśli jesteś dobrym pracownikiem to nie będzie chcąc Cię stracić miejsce bedziesz mieć zapewnione .Powodzenia Ci życzę .

Gość gość
W kwestii pracy niewiadomo nigdy nic. Możesz zajść teraz świetnie zniezc ciążę wrócić po urlopie i dostać awans a możesz zajść za 4 lata przelezec ciążę na ł4.i po powrocie dostać wypowiedzenie. Niezaplanujesz zawsze sytuacja może się zmienić nowy szef inną polityką.