Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lila gość

Dlaczego kobiecy topless jest tak napiętnowany

Polecane posty

Gość Lila gość

W polsce,na plażach,nad jeziorami przecież to nic zdrożnego,a ludzie rovią z tego aferę.Jak byłam za granicą ludzie podchodzą do tego normalniej.

Gość gość
swiat straciłby dla mnie sens gdybym zaczał podchodzić normalnie do gołych cycków

Gość gość
Przecież to piersi nie genitalia.Mężczyźni też w zasadzie chodzą topless mają takie same piersi jak my tylko że mniejsze,ale budowa jest taka sama

Gość gość
Bo kobiece piersi poza funkcja karmienia dziecka maja funkcje seksualne. Rownie dobrze mozna by chodzic z o***tem i kroczem na wierzchu.

Gość Lila gość
Jaki seksualny?Męski tors też jest dla mnie seksualny

Gość gość
z wieża eifla i tbs też w zasadzie mają taką samą budowe i róznią sie tylko wielkością wieża eifla i most golden gate są w zasadzie zbudowane tak samo człowiek i koza tez sie dużo nie róznią pod względem budulca a obydwoje są niczym innym jak kilkudziesięcioma litrami zanieczyszczonehj wody

Gość gość
Dla mnie jako faceta to żaden seksualny widok ludzie sobie tak to tłumaczą sam nie wiem dlaczego u mnie w domu nigdy biust nie był czymś tabu

Gość gość
a obrazy van gogha niewiele sie róznią od malunków sześciolatków zrobionych świecówką. wszystko składa sie identycznych cząstek elementarnych nawet w podobnych proporcjach i konfiguracjach. jezeli uważasz że sie niczym nie róznisz o d ogniska to możesz do niego wskoczyc

Gość gość
i tak już jest lepiej niż kiedyś teraz coraz częściej kobiety opalają się bez staników

Gość gość
kootas mężczyzny od koootasa konia tez sie rózni tylko wielkoscia. umów sie na roochanie z gwiazdą boksów wyścigowych

Gość gość
moja twarz od twarzy banderasateż sie niewiele rózni też mam nos usta oczy uszy włosy z kim wolałabys sie umówić skoro to w zasadzie to samo?

Gość gość
Bo kobiecy biust to część intymna i należy do układu rozrodczego.

Gość gość
"Męski tors też jest dla mnie seksualny" x nie, męski tors nie jest seksualny, bo facet nie ma cycków

Gość gość
Dlaczego mężczyźni w Polsce nie chodzą po ulicy w samej przepasce na biodra? Dzikie plemiona Afryki podchodzą do tego normalniej!!!:)

Gość gość
Dla mnie to koszmar żebym musiała za parawanem się chować albo gdzieś na odludziu żeby się bez stanika opalać

Gość Lila gość
To dlaczego jak jestem w Hiszpanii ,Chorwacji mogę sobie chodzić bez stanika i nikt mi niezwraca uwagi,a takich kobiet jest pełno.Czy ich kultura jest inna?

Gość gość
My mamy taką kulturę,że kawałek ciała odkrytego za dużo to już albo jakaś k.a albo nienormalna Ja bym się tym nie przejmował ludzie są coraz bardziej tolerancyjni moja żona zawsze opala się topless i jakoś nikt nigdy jej nie zwrócił uwagi

Gość gość
a jakby jacys faceci ułożyli sie wokół twojej żony na tej plazy ze stojącymi c***jami to też bys nie zwrócił uwagi?

Gość gość
nie ma zakazu opalania topless więc nie musisz się kamuflować

Gość gość
ty moze nie ale twoja zona pewnie juz tak bo przeciez po to poszła sie opalac topless zeby zwracac na sibie uwage chociazby słonca

Gość gość
A niech się kładą co mnie to interesuje jak im tak wygodnie to ich sprawa Jak mam możliwość to też opalam się nago

Gość gość
w sumie mogliby ja nawet zerżnąc bo przeciez dużo sie od ciebie nie róznia

Gość gość
a ty mógłbys im w tym czasie skoczyc po piwo i kondony. zona w tym czasie pobawiłaby sie ich pitolami podziwiajac jak wszystko na tym swiecie sie mało od siebie rózni

Gość gość
oczywiście pomijąc opalenizne. wiadomo ze ludzie chodza sie opalac zeby sie ujednolicic kolorystycznie. jedziesz na plaze z zona wracasz z inna zona co za roznica

Gość gość
a wez takie cycki. lewy od prawego zasadniczo niwieke sie róznia a jednak musisz dokonac tego rozróznienia zeby je sensownie potarmosic

Gość gość
Macie chore myślenie my opalamy się wśród ludzi nie na bezludziu takie sytuacje tylko moglyby się zdarzyć z takim myśleniem jak wasze

Gość gość
Teraz taki widok już nie szokuje jak naście lat temu ludzie w końcu myślą nowocześnie Jak pierwszy raz pojechałem na Majorke to byłem trochę zszokowany tam z 40 procent kobiet opalało się bez staników miejmy nadzieję że i u nas w końcu to będzie normalne

Gość acordeon
Kobieto jedziesz do łeby czy gdziekolwiek gdzie jest plaża naturystów i opalasz się nago nie musisz się zastanawiać czy ktoś będzie krzywo się na ciebie patrzył ,czy jakaś pani zwróci ci uwagę bo jej mąż będzie się patrzył na ciebie

Gość gość
Ludzie cały czas myślą że to coś obscenicznego coś nieprzyzwoitego. Taki trochę Ciemnogród mamy