Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĘŻCZYZNA JE OBIAD FOTO DO OCENY

Polecane posty

Gość gość

Polak je obiad... Mężczyzna je spory męski obiad... Klasyka kuchni polskiej pyrki z cebulko i schabowy, tym razem w panierce z ziaren słonecznika... http://pokazywarka.pl/ly4n4w/

Gość gość
ja prdl, ale rzyg :o

Za dużo tłuszczu w dabiu. Kartofli powinno być o połowę mnieh, cebuli w ogóle, mięso Ok tak myślę, jeśli chodzi o obiad dla faceta. I zdecydowanie więcej powinno być cwikly.

Gość gość
najciężej trawie ciebie, zatem opuść ten temat demoniczna okultystyczna panienko wróżbiarko

Gość gość
ja tak też lubie jeść, cebulka smazona jest świetna pyrków dużo mięsko i żadna zasrana wróżka nie będzie mi pierdolić jak mam jeść bo po pierwsze gowno mnie to obchodzi co ty sobie myslisz wrozko za dyche a po drugie zamknij ryja bo inaczej będziesz tu gnojona i tyrana ścierwucho jedna ty parchu weneryczny!!!

Gość gość
dobry obiadek :) polska klasyka a z tym słonecznikiem to muszę spróbować bo ja to zazwyczaj klasycznie robię w bułce tartej a mąż kiedyś raz zrobił w ziarnach sezamu i też było smacznie:P

Kato w takim razie nie jedz tyle, bo Ci dupsko urośnie. :D z resztą widac na poprzednim zdjęciu po twarzy, wiesz którym :D

Gość gość
ale co ci do mojego czy czyjegokolwiek dupska wagi itp itd? zajmij sie sobą szmato parchu zasrany

Gość gość
Cebulka smażona mniam, ja mam inne proporcje, 3 ziemniaczki 2 kotlety, i dużo surówki zamiast ziemniaków, buraczki są oklepane, są ok.

Gość gość
Zamiast ziemniaków preferuje kaszę tu do buraczków dobra była by kasza jęczmienna z cebulką zasmażaną.

Gość gość
no bo dziś mi się trochę za dużo ziemniaczków skrobnęło, wziąłem 3 sztuki a mogłem tylko wie, ale to wina tego że mi się bateria w wadze kuchennej rozładowała i nie miałem czym zważyć, bo tak to waże sobie posiłki i obiady jem ważące mniej więcej 550-600g a z tą cebulką to raz na tydzień przecież można, cały tydzień trzymam dietke to chociaż raz na tydzień coś smażonego chce se zjeść ;)

Gość gość
a mogłem tylko dwie

Gość gość
Mężczyzna, który pracuje fizycznie musi i MOŻE dobrze zjeść. Gorzej jeśli nie ma gdzie i nie chce mu się tych kalorii spalić.

Gość gość
Co do propozycji golonka chrzan i 2 piwa :)

Gość gość
dziś siema przemuś :D wrzuć na #jedzzwykopem

Gość gość
Elltigre wrzuć to na jedzzwykopem

Gość gość
oj i już posrebrzałeś biedaku :D