Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy ze skórą na twarzy

Polecane posty

Gość gość

Witam, kieruje akurat to pytanie do pan, mam problem przyznam się od dawna, ale lekcewazylam to , od dwóch lat mam problem z cerą, policzki i nos mam w czerwonych małych krostkach , to nie jest trądzik, byłam z tym u cioci która jest pielęgniarką, powiedziała że to wygląda na alergiczne, co mogę używać żeby znikło to raz na zawsze PS podkład używam od wielu lat ten sam . Pomocy dziewczyny

Gość gość
Powinnaś iść do dermatologa. Trądzik ma wiele odmian. Na własną rękę niewiele z tym zarobisz. A stosując niewłaściwe kosmetyki tylko pogorszysz sprawę. Ja za późno poszłam do dermatologa i mam plamy na twarzy po trądziku

Gość gość
Ale hormony ci sie zmienily, masz prawdopodobnie tradzik rozowaty, idz do dermatologa.

Gość gość
spokojnie, musisz poszukać odpowiednich kremów

Gość gość
odstaw nabiał i pieczywo na ok 3 tyg,i zobacz czy jest poprawa

Gość gość
mi na takie rzeczy bardzo pomogła zmiana jeśli chodzi o pielęgnacje twarzy, skorzystałam z emulsji do mycia twarzy cetaphil em zamiast mydła i powiem Wam,że lekka poprawa była widoczna tuż po pierwszym umyciu, a teraz po kilku tygodniach jest coraz lepiej :)

Gość Joasiula
Serdecznie polecam naturalne ściereczki. Nie pamiętam dokładnie jak się firma nazywa, ale są to ściereczki bez użycia detergentów. Doskonale usuwają makijaż, a jednocześnie bardzo dobrze wpływa na cerę. Wszelkie wągry, zaskórniaki i inne nie chciane wypryski znikają. Poszukajcie w internecie.

Gość gość
WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!! WON ze spamem góownafila!!!