Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak34

Współczesne wyzwolone singiel ki pogardzają mężczyznami z dochodem 2800 na rękę

Polecane posty

Gość Warszawiak34

Niestety czasy w których kobiecie wystarczało tylko oparcie w silnym męskim ramieniu i parę czułych słów minęły, teraz najważniejsze są pieniądze na zakupy w najdroższych butikach i wakacje w drogich kurortach no bo polskie morze to obciach no i oczywiście wygląd modela o śródziemnomorskich rysach twarzy. Normalny 34 letni samotny mężczyzna jak ja z 2800 na rękę jeżdżący do pracy tramwajem może sobie o partnerce pomarzyć. Żeby tego było mało ciągle narzekają na brak faceta.

Gość gość
Ja mam 3000 na rękę i za darmo mieszkanie, nie płacę żadnych rachunków prócz telefonu i internetu, w sumie 80 zł, co tydzień jeżdżę sobie w inne miejsce, raz na miesiąc zmieniam dziewczynę. Pozdrawiam facet 31 lat:)

Gość gość
bzdura synku, jestem wyzwoloną singielką i roochałam już 2 zarabiajacych tyle ile podałeś. Nawet chciałam żeby cos z tej relacjui wyszło, alew sie rozpadło nie ze względu na ich pensję tylko dlatego, ze jeden cierpiał na przedwczesny wytrysk, a w przypadku drugiego jak już ze mną zamieszkał to wyszło ze popija.

Gość gość
a co takiego zlego jest w popijaniu???

Gość gość
poczytaj o chorobie alkoholowej, bo nie chce mi sie streszczać.

Gość gość
14::44 to sobie zamieszkaj z kimś kto popija :P

Gość gość
Też popijam nie lubię jeść na sucho !

Gość gość
skleslilas faceta z powodu diolegliwosci medycznej tj przedwczesnego wytrysku?

Gość gość
to zależy jak popija? czy się uchlewa i jest do niczego niezdatny? czy tylko piwko albo dwa do kolacji? bo jeśli to drugie i go przez to skreśliłaś to jesteś głupia.

Gość Warszawiak34
Moje doświadczenie wskazuje na coś innego

Gość gość
Ale co w tym dziwnego bo nie rozumiem? Skoro dla prawie wszystkich mężczyzn najważniejsza wartośc u kobiety to uroda, to chyba nic dziwnego, ze skoro kobiety maja mniejsze możliwości zarobku dużych pieniędzy oczekują, ze facet zarobi przynajmniej tyle żeby kobieta była w stanie dobrze wyglądać, czyli, ze da jej ten 1 000 miesięcznie na kosmetyki i odzież i choć raz w roku 7 czy 10 000 na zabiegi i operacje.

Gość gość
Piwko albo dwa do kolacji to początki alkoholizmu. Mój były najpierw pił piwko lub dwa, później jeszcze 2 przed przyjściem do domu, następnie setkę aż teraz pije wódę z meliny, bo go nie stać na taką ze sklepu. Dlatego mam ochotę udusić kogoś, kto mówi, że piwko lub dwa to nie picie, a piwo to w ogóle nie alkohol. Ja niestety byłam też wyrozumiała, na błędach się człowiek uczy, a najbardziej na swoich.

Gość Carycka
A szukasz kobiety ze swojej ligi?

Gość gość
Facet musi zarabiać, żeby kobieta mogła wyglądać. Jeśli facet zarabia mało, a kobieta zajdzie z nim w ciążę, będzie siedziała w domu, roztyje się, piersi jej obwisną, zmarszczki się pojawią, nie będzie jej stać ani na kosmetyczkę, ani na zabiegi, facet w końcu znajdzie młodszą i taka kobieta zostanie na lodzie - sama, zaniedbana, z dziećmi i marnymi alimentami. Więc nie dziwcie się mężczyźni kobietom, że myślą o swojej przyszłości.

Gość gość
skleslilas faceta z powodu diolegliwosci medycznej tj przedwczesnego wytrysku? x pewnie był cienias w te klocki,dla ktorego liczylo sie wloz-wyjmij i nic poza tym,a jak zlał z krzyża to szedł spać. jakby wiedział że seks to nie tylko stojąca pała, to może by go nie olała:P

Gość gość
Piwko albo dwa do kolacji to początki alkoholizmu. x No jeśli się nie umiał powstrzymać i ograniczyć do tylko 1-2 do kolacji, to cóż, nic dziwnego że się stoczył. Ja jakoś od 15 lat regularnie pijam 1 max 2 do obiadu lub kolacji i jakoś się nie stoczyłem i problemów nie mam.

Gość gość
Dla wszystkich kobiet najważniejsza wartośc u mężczyzn to uroda

Gość maciejb70
Jezu nie mogę czytać tych bzdur na prawdę. Też jestem facetem, który nie zarabiał za dużo, ale to nie jest powód do użalania się nad sobą. trzeba się wziąć w garść. Jak chcesz więcej zarabiać to nie jojcz tylko weź się za siebie, bo nikt tego za ciebie nie zrobi. Nie wiem, zmień pracą na lepszą, idź na szkolenie żeby podnieść kwalifikacje, zacznij w coś inwestować? Ja od jakiegoś czasu inwestuję w kryptowaluty - obecnie w ethereum - dopiero zacząłem ale jakieś zyski już są. Nie wiem poczytaj o tym, ale nie użalaj się nad sobą bo to nic ci nie da.

Gość Piwosz_93
gość dziś X Głupoty. Pić piwo trzeba se umieć:D🖐️

Gość gość
Nie rozumiem jednej rzeczy 2800 dla kogoś kto zarabia 1400 to dużo. Poszukaj wśród kasjerek lub wśród ukrainek. Ps. Kobietą która prz3latuje facetów to nie kobieta, to jakieś monstrum z dziurą między nogami.

Gość Warszawiak34
Ja myślę za każda kobieta ma intuicje co to znaczy 2800 na rękę bez względu na to ile zarabia.

Gość gość
Dzisiaj bez duzej kasy nie ma sie szans u jakiejkolwiek kobiety. Sami zrobilimy z siebie niewolnikow. Staramy sie dla.kogos kto i tak tego nie doceni. Olac kobiety i zwiazki z nimi.

Gość takijedenfacet33
2,800zł / rękę to dość mało do założenia rodziny To jest fajna pensja jak się jest singlem ,a najlepiej jak się jeszcze mieszka z rodzicami którzy płacą za wszystko.

Gość gość
Teraz c**a jej zarosła bo wstyd ****ać się z menelem. Więc opcja że małżeństwa też się rozwodzą, nic pewnego nie ma a ****ać się chce ale ciężko do tego smrodu bogatego się przyzwyczaić. A jeszcze brudną pałę musi ciągnąć bo straci robotę tania k***a hahahaha

Gość u la la
takijedenfacet33 dziś to niech jego wybranka też zarobi 2800 to już nie będzie źle, ale one szukają faceta co ma zarabiać 10 koła a one zero, albo 1500, no to co tu wymagać? Kobiety nie chcą na równi być partnerkami tylko kulą u nogi dla faceta, więc jest co jest

Gość gość
a szukałeś wśród kobiet na swoim poziomie? ja pracuję w korpo, zarabiam ok. 10 k netto i nie umówiłabym się z tobą ale np. pielęgniarka czy kelnerka spokojnie by się mogły umówić bo chyba nie szukasz kobiety nieosiągalnej?

Gość gość
kobiety z reguły groszem nie śmierdzą ale od faceta wymagają nie wiadomo co, niestety prawda jest że większość facetów zarabia PONIŻEJ średniej krajowej, takie są realne statystyki, a kobiety oczekują życia jak z seriali w TV i przy tym same nie pracując, no chore psychicznie

Gość gość
Ja mam 1500 netto,wyglada ze bede do konca zycia konia walij ale te baby świnie:-( :-P

Gość gość
gość wczoraj nie umówiłabyś się z nim TYLKO dlatego że zarabia 2800, czyli mniej niż rzekomo Ty??? chyba żartujesz