Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny . Zawsze bylam zdania, ze ciaza w czasie miesiaczki jest wrecz niemozliwa, ale teraz wlasnie sie nad tym zastanawiam... Ostatnia miesiaczke mialam 12 pazdziernika, 17 pazdziernika kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia. Wg kalendarzyka dni plodne zaczely mi sie od 19 pazdziernika a owulacja miala miejsce 23.10. W dniu stosunku okres praktycznie mi sie konczyl, mialam zaledwie delikatne brazowe plamienia. Dodam ,ze moj cykl trwa 25 dni przewaznie i trwa 6 dni. Co sadzicie ?

Gość gość
No i co w związku z tym? Miałaś okres 12.10 a dziś jest 29.10 to 17 dni.

Gość gość
Czy owulacje wyznaczalas metoda termiczno-sluzowa czy inna? Masz podwyzszona temperature? Same rachunki sie nie sprawdzaja.

Gość gość
Nie, stosuje jedynie kalendarzyk

Gość gość
Mam klucie.jajnikow i bol podbrzusza od paru dni . Jestem 8 dni przed spodziewana miesiaczka a mysle,ze na objawy ciazy jest za wczesnie.

Gość gość
To w zwiazku z tym ze pytam tylko co Wy kobiety o tym sadzicie. Moze ktorejs z was przytrafilo sie cos takiego....:) chce poznac tylko Wasze zdanie :)

Gość gość
a ty chcesz ciąży czy nie? na twoje pytanie odpowie ci test po terminie okresu.

Gość gość
Cieszylabym sie bardzo :) ale z tego co wiem to male prawdpodobienstwo istnieje..

Gość gość
No to trzeba częściej współżyć i to w czzasie owulacji. Musisz czekać a potem zrobić test innej rady nie ma.

Gość gość
Wiem ale luby ma taka prace ze nie zawsze jest , wtedy akurat byl, to wykorzystalismy sytuacje :) no coz, zobaczymy jak to bd :)

Gość gość
kalendarzyk to nie jest dobra metoda wyznaczania dni płodnych. Jest zawodna, bo owulacja może się przesunąć. Lepszym rozwiązaniem byłby np mikroskop owulacyjny.

Gość gość
a jezeli w ostatnich dniach miesiaczki (wtedy kiedy odbyl sie stosunek) ,mialam jeszcze brazowy sluz to nie zadzialalo to niekorzystnie na plemniki ?