Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie portale internetowe typu wp i interia to syf

Polecane posty

Gość gość

Nie dość, że pocztę mają do kitu, to artykuły ich to jedno wielkie gooooownnno i manipulacja, zrezygnujcie z ich poczty i darujcie sobie taplanie sie w gnoju, szczególnie, że nie należą już do Polaków, a są obce!

Gość gość
gorszy jest gość niedzielny i wsieci i onet

Gość gość
Poczta na interii jest jeszcze ok, w porównaniu do takiego o2 czy wp. Ogólnie najlepszą pocztą jest gmail, ale na interie nie narzekam, choć też jest spam z reklamami, ale niewiele, natomiast na wp miałem codziennie po kilkaset, podkreślam KILKASET niechcianych maili ze spamem. Natomiast co do merytorycznej zawartości samych portali, to nóż w kieszeni się otwiera jak się to czyta.

Gość gość
Spam reklamowy na interii można ominąć przez aliasy jakie mają, ale w końcu zrezygnowałem, ze względu na inwigilację, początkowo myślałem o ruskim mail.ru, a w końcu skończyłem na brytyjskim gmx, mają mnóstwo aliasów i kompletny brak reklam! Z polskich portali to jeszcze zaglądam na zmianynaziemi, a tak to już tylko specjalistyczne i nic więcej. A największą propagandę to uprawia gazeta, na onet nawet nie wchodze ze względu na reklamy...