Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew

Uniwersum jesteś? Właśnie mój kot pumba brat timona (ciula) zdechł

Polecane posty

On coś chory był timon coś smutny jest został sam!!!

Gość gość
dlaczego do weterynarza nie pojechaliście????????

Ten mniejszy kot timon (ciul) zdrowy jest ten co pierwszy miał biegunkę on żyje ale pumba którego na filmiku miałem na rękach zdechł "Świętej pamięci Pumba" zdechł

Gość gość
jak można było tak nazwać kota

Nie było takiej potrzeby, u mnie koty usypia się w Widawie :D Uniwersum wiesz, że źródła Widawy znajdują się we Wzgórzach Twardogórskich na wysokości 222 m n.p.m. we wsi Drołtowice na północny zachód od Sycowa? Wiesz? Odpowiedz

Gość gość
Biedny Pumba :( Co teraz :( Timon bedzie smutny

Co miałem zrobić? Jego nawet weterynarz by nie uratował :o

Gość gość
Nie poszedles do weterynarza . Kot sie wykończył .

Gość gość
ja chrzanie, i sie dziwisz ze jestes wsiok??? macie typowo wsiokowate podejscie: to tylko kot, niech se zdycha, a do weterynarza tylko uśpić :o do weterynarza jeździ się LECZYĆ PIEPRZENI ZWYRODNIALCY :O

Najadłem się fasolki, bigosu i jajek, chyba nie muszę mówić jakie piardy potem waliłem... Myślałem, że doopa mi eksploduje. Leżałem sobie na łóżku i Pumba przyszedł położył się koło mnie i akurat cisnęło mnie na pierda... Piardłem mu prosto w twarz, ledwo co chodził po tym. Myślę, że zatruł się moim pierdem.

Gość gość
Jakbys zawczasu poszedl to by uratowal . Kasy żałowałeś a jak ty bedziesz mial długotrwała sraczke to pojdziesz po leki do lekarza a kotu żałowałeś . Odwodnil sie biedny Pumba

Gość gość
Coś zrobił z kotem

Gość gość
Namyslow jak mogles zmarnować kota. Poszedl na zatracenie i naoewno cierpial . Jestes podly egoista.

17:15 wsiokowate podejście do życia tak? Idioto czemu gardzisz ludźmi ze wsi? Gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł idioto gdybym mieszkał w mieście to byś co napisał pieprzony mieszczuch? Czemu ty tak gardzisz wsią i ludźmi ze wsi Idi-oto?

Gość gość
Dawal mu jakies gowno do zarcie albo nuc nie dawal tylko kazal myszy łapać a mysz wogole nie ma i koty nie maja co jesc . Jak sie bierze kota to sie dba o niego . Biedny Pumba a teraz Timiona szkoda - idzie zima , mysz nie ma zdechnie i Timon :(

Gość gość
NAMYSŁÓW Opolsk wojew dziś ja peirdole, już sie zaczyna ta durna śpiewka :o jesteś imbecyl, wsiok i do tego zwyrodnialec!!!!!! Koniec - kropka!

Gość gość
"NAMYSŁÓW Opolsk wojew dziś Najadłem się fasolki, bigosu i jajek, chyba nie muszę mówić jakie piardy potem waliłem... Myślałem, że doopa mi eksploduje. Leżałem sobie na łóżku i Pumba przyszedł położył się koło mnie i akurat cisnęło mnie na pierda... Piardłem mu prosto w twarz, ledwo co chodził po tym. Myślę, że zatruł się moim pierdem. " x :D:D:D

Gość gość
Tacy ludzie nie powinni mieć kotów

17:15 ja nawet jakbym był umierający i gdybym nawet miał raka, gruźlicę inną śmiertelną chorobę itd i nawet srake i nie wiem jak bym cierpiał to do lekarza bym nie poszedł ja bym nie chodził do lekarza a tym bardziej nigdy kota do weterynarza bym nie zawiózł bo nie mam prawa jazdy

Gość gość
Tylko patrzec jak Timon odejdzie z glupoty ludzkiej. Glupota ludzka nie ma granic a przewaznie w tym Namyslowie. Oddaj dobrym ludziom Timona bo on szczesliwy kot nie bedzie

17:19 jak się bierze kota to się dba o niego tak? Ja go wziąłem tak? Te kotki ktoś nam podrzucił Idi-oto kretynie te koty jadły odpadki z Obiadu oraz kolacji

Gość gość
Biedny pumba, ale musiał cierpieć :( płakac mi się chce

Gość gość
Namyslow poszedłbyś do lekarza bo bus nie wytrzymal z raka bólu , nie chrzań, teraz tak p********z jak jestes zdrowy a pozniej jak bedziesz zdychał na raka to szybko zadzwonisz po pomoc

Gość gość
Odpadki to sa dla meneli a nie dla kotow Namyslow . Mogles ty umrzec a nie Pumba , kochany dobry piekny kot Pumba.

Gość gość
Chyba trzeba jakoś zabrac ci Timona, z tego co panietam to Pumba od dawna chorował i ty nic nie zrobiles z tym. Chyba miesiac temu to bylo jak dawałeś zdjecie Pumbika i Timonka, az strach pomyslec ci bedzue z Timonkiem

17:23 poszedł bym do lekarza tak?a chcesz się założyć że nie? Że nigdy bym nie poszedł do szpitala? Wolał bym zdechnąć kretynie (czemu tak gardzicie mną bo mieszkam na wsi ciągle mi wypominacie że mieszkam na wsi i przez to jestem czubkiem tłukiem prymitywem wsiokiem? Tak? Czemu mieszkać na wsi to obciach i wstyd i w życiu byście na wsi nie zamieszkali i gardzicie takimi ludźmi? Jestem dla was wyrzutkiem tylko dlatego że mieszkam na wsi?

Gość gość
Pumba mial biegunke od dawna , wtedy gdy pisales ze choruje to mogles isc do weta i kitol by zyl a tak ? Co zes zrobil :(

17:27 naucz się tępy tłuku czytać ze zrozumieniem żaden pumba nie chorował analfabeto naucz się czytać ze zrozumieniem to timon ten co żyje jego brat chorował miał biegunki dwie był chory i co żyje ma się dobrze tamten pumba miał Teraz biegunkę i zdechł a tamten timon żyje

Gość gość
Pójdziesz do piekła zwyrodnialcu