Gość gość Napisano Październik 29, 2017 Gdzie kupywalyscie swoje dywany? jaki e-sklep polecacie? szukam jakiegos fajnego dywanu do salonu,nie za duzy,nie za maly,styl nowoczesny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 We Wrocku ul Gorlicka Dywanik Psie Pole ma niskie ceny i dobra jakość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfonsnowak50 0 Napisano Grudzień 6, 2020 (edytowany) hm Edytowano Grudzień 6, 2020 przez Alfonsnowak50 brak spacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka37 2 Napisano Maj 16, 2022 Polecam zakupy na jarmarkeurope.pl/ Tam znalazłam kuszące propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKatowice 0 Napisano Lipiec 8, 2022 Proszę zobaczyć w tym sklepie 7kd.pl/12-dywany-nowoczesne . Ja od lat kupuje od nich wszystkie dywany i nie moge na nich zlego slowa powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Lipiec 8, 2022 Ja mam dywan z Leroy Merlin i z Ikea. Komfort ma też duży wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach