Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem nienormalny?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja się urodziłam w styczniu I też nienawidzę lata.chciałabym mieć tylko jesień i zimę na zmianę .Widc takich jak ty jest wielu wierz mi" Oooo i mamy kolezanke :)

Gość gość
To fajnie autorze , ze masz taka osobe w realu i napewno nie czujesz sie samotny. Dobrze miec bliskie osoby. Jesli chodzi o mnie to nie spotykam sie z nikim , nie mam takich kolegow. Tutaj tylko czasem popisze z kims milym :) a tak tylko praca i dom :)

Gość gość
Widzisz autorze jednak nie jestes sam ktory lubi chłód i zime :) a myslales ze jestes nienormalny :)

Gość gość
to smutne, że nie masz nikogo na wyjście. Chociaż zawsze uważałem, że ludzie sami skazują się na taki schemat praca- dom, nie interesują się życiem towarzyskim, nie kultywują relacji.

Gość gość
jak byłem z nią ostatnio w kinie, to korzystając z okazji, że nie było nikogo w pobliżu wyłożyła sobie nogi na oparcie fotela przed sobą. Ja się jej pytam, to nie wiem czy mam patrzeć teraz na film, czy na Twoje nogi? Uśmiechnęła się i powiedziała - Na co wolisz. I za takie akcje m.in. ją lubię.:)

Gość gość
Hahahahaha fajnie napisales :) nie wiem na co mam patrzec , na nogi czy na film :) fajnie do niej mowisz :) juz sobie wyobrazam jak fajnie ze soba gadacie , ona musi cie bardzo lubic za takie fajne teksty :)

Gość gość
gdyby nie lubiła, to byśmy się przecież nie spotykali, bo i po co?:) Sama prowokuje takie różne sytuacje.

Gość gość
Jestesmy :) na chwilke weszlam zobaczyc czy jest moja kolezanka na innym temacie :) obiecalam ze napisze do niej pozniej , zbudowała dla mnie arkę gdyby deszcze sie przedłużały to mnie zabierze ze soba :)

Gość gość
ok już dzisiaj kończę. jak chcesz, to możesz dać mi maila to popiszemy np jutro.:)

Gość gość
No to rzeczywiscie jestes fajnym kompanem, nie nudzi sie przy tobie a i fajnie relaksuje dziewczyna :)

Gość gość
Tez mialam napisac ze juz bede konczyc , juz pozno :) meila tutaj nie moge podac ale moge chetnie wpasc na twoj temat jutro i znow pojsc na mily spacer albo jak bedzie tobie pasowac :) Zapisze sobie temat :) :) Pozdrawiam tez innych uczestników tematu czyli mile panie ktore niedawno weszły :)

Gość gość
A ja z kolei lubię każdą porę roku, bo każda ma swój urok.

Gość gość
ok a w jakich godzinach miałabyś czas?

Gość gość
A ja z kolei lubię każdą porę roku, bo każda ma swój urok. To prawda ze kazda ma swoj urok a teraz te piekne kochane kolorowe liscie ktore przypominaja dzieciństwo :)

Gość gość
gość dziś ok a w jakich godzinach miałabyś czas? No wlasnie ze mna jest tak ze spontanicznie wpadam i nigdy dokladnie sie nie umawiam ale raczej wieczorem :)

Gość gość
:)a dlaczego nie możesz podać maila?

Gość gość
Poniewaz na forum bedzie widoczny dla innych :)

Gość gość
Jak zwykle kogo by tu w*****ać po 5 minutach.