Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Karol do wzięcia! [foto]

Polecane posty

Jestem młody, ładny i powabny, dbam o siebie. Umiem gotować, piec, sprzątać, prać i dbać o dom, pracowity, nie straszna mi praca w ogrodzie i na roli - sam się tam wychowałem. Szukam tylko bogatego męża rolnika z extra domem i super furą. Zgłaszać się tu, wysyłając foto i krótki opis siebie. Wybiorę 3 kandydatów i umówię się z nimi na randkę. https://zapodaj.net/ee6f086160586.jpg.html

Gość gość
A co jeśli potencjalny mąż nie jest rolnikiem, ma mieszkanie w bloku (załóżmy, że blok jest nowy) oraz stary samochód i niezłe dochody - i potrafi doskonale gotować, piec, ma pralkę i sprzątaczkę... co wtedy oferujesz?

Gość gość
Wobec tego to chyba słaba opcja :D

Gość gość
Ale ja serio pytałem. Z czystej ciekawości oczywiście :) Skoro nie potrafisz nic zaoferować osobie, która nie poszukuje kura domowego, to chyba jednak słaba to opcja, przyznasz ;)

Gość gość
Jakiego małżeństwa debilu, w Polsce związki homoseksualne nie są zalegalizowane prawnie.

Gość gość
Nie, z ciekawości :) Twój wątek podobny jest do wątków kobiet piszących na Kafeterii, że poszukują majętnego partnera i w zamian mogą gotować i sprzątać. A co jeśli on tego nie potrzebuje? Ale faktycznie nie mam: jestem zajęty.

Gość gość
Oj po prostu chciałem wiedzieć, co takie osoby jak Wy sobie myślą :) Mała podpowiedź: mogłeś napisać, że będziesz wsparciem, inspiracją czy po prostu będziesz dbał o tego kogoś. Albo, że jesteś inteligentny, oczytany i spędzanie czasu z Tobą to przyjemność. Ale tego nie napisałeś. Ja nie jestem bogaczem, do gwiazd i celebrytów mi daleko. Zarabiam ok. 10 000 miesięcznie i uważam, że to mimo wszystko nie jest mało, bo jestem w Twoim wieku. Gdybym się uparł, mógłbym kogoś utrzymywać i ta osoba miałaby całkiem niezły poziom życia. To tak a`propos bezrobotnych przegrywów.

gość dziś A po co mam tracić czas? Napisałeś już że mieszkasz w mieście i nie posiadasz roli. To mi wystarczyło. Rozwijać nie było więc potrzeby.Co sobie myślę? Myślę sobie że chłop musi nie tylko zarabiać 10tyś. miesięcznie, ale i umieć i wykorzystywać pracę, także fizyczną. Żeby koło domu i w ogrodzie większość rzeczy zrobić. Taka "złota rączka". I nie, nie pociagają mnie fizycznie ani mentalnie mężczyźni którzy wyręczają się w tym innymi mężczyznami bo mają kupę kasy. Nie dla delikatnych/kobiecych rączek u mężczyzny i braku wiedzy oraz chęci praktycznego wykorzystywania w "męskich" pracach! Nie szukam panny!

Gość gość
jaki papier debilu ty czytasz czasem co piszesz? :D

No papier, kwitek z urzędu potwierdzający legalnosc malzenstwa. We wszystkich cywilizowanych krajach starej unii rownosc malzenska juz jest. W PL cos sie ostatnio przystopowalo z praca w tym kierunku. Jest jednak nadzieja za niecale 2 lata na zmiany.