Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o karaniu człowieka poniżaniu wyzywaniu a newet biciu człowieka któr

Polecane posty

Gość gość

y ma pretensje o to że był bity i niszczony w dziecinstwie. Czyli bity za to że upomina się o sprawiedliwość i mówi katom prawde.

Gość gość
Myśle że to bardzo jest chore i częste bo kaci własnie dalej chcą uciszyć przemocą.

Gość adele2
Ja myśle że z takimi trzeba ostro ..... trzeba łamać bo to s*******nstwo jak tak można bić kogoś kto nie dostał miłosci i sie upomina o nią to chore.

Gość gość
A co masz taki problem ? to częste patologie polskich świn rodziców

Gość gość
Kto cię tak traktuje???

Gość gość
Bardziej siostre bo mnie się przestraszyli jak ich zaatakowałem już tak poważniej całe życie bylismy bici a teraz im to mówimy to kaci zle sie czują wiercą sie chodzą z miejsca w miejsce dziwne ruchy robią widać że prawda boli no i stosują przemoc psychiczna wobec nas czasami siostre uderza jak nie wytrzymują ale ja już się nie daje mimo że nasyłają na mnie policje która jak przyjedzie to od razu twierdzi że to moja wina. Zazdroszcze ludziom rodzin ciepłych rodzin. Wiem że pewnie nie uwierzyciie ale w tym domu nigdy nie było miłosci

Gość gość
Musicie założyć swoje rodziny i odejść z domu to jedyne wyjście.

Gość gość
Ja mam jeszcze inny problem mam kata w domu świnie przed którą się bronie i daje w miare rady teraz bo jako dziecko nie dawałem ale najgorsze jest to że obcy zmanipulowani ludzie dodają katowi siły i pewnosci siebie broniąc go a ci co są tacy sami to już w ogóle. Jak z takim czymś poradzić sobie ?? Chodzi o dawanie pewnosci siebie katowi przez rodzine.

Gość Terminator25
Uwaga przebije was ja mam jeszcze gorzej mam ojca cwela jebanego ciote frajera pantofla despote który tak boi się kobiet i życia sam że jest w stanie pobic własne dziecko płci męskiej wręcz je nienawidzi czyli tak krótką mówiąc boi się życia sam do tego stopnia że jego żona moja matka mogła nas katować a on jeszcze nas bił za to że chcemy sie obronic to trwa do dziś do dziś jest uległy ale ręki nie podnosi bardziej poniża co o tym myślicie ? mam ochote go zajebać tak Mężczyzni są wyniszczani własnie przez takich ojców. Dosłownie zachowuje się od zawsze jak bym był jego wrogiem jest to irytacja z powodu żony która go poniża i wyładowanie tego na dzieciach. Co myślicie o tym ?? A wy co kobiety myślcie o takim Mężczyznie ? tzn frajerze

Gość gość
18:58 nie wiem co napisać, to musi być straszne :o A może próbujcie sami dzwonić na policję kiedy was atakują, wtedy nie będą mogli zwalić na ciebie winy :(

Gość gość
Ja nie rozumiem jednego dlaczego tacy własnie kaci jak pisze autor nie przepraszają za przemoc tylko wypierają i kłamią że tego nigdy nie było do k***y.

Gość gość
gość dziś Chyba żartujesz policja przyjerżdza i od razu twierdzi że to wina ofiary policja to tak na prawde ludzie też sflustrowani po przejsciach którzy nie są zadowolenie ze swojego życia i pragną śmiac sie ofierze w twarz lub jej nie pomóc oni wiedzą że dorosli sie pastwią ale łakną tego bólu ofiary. Jak by chcieli to by pomogli.

Gość Paweł211
Wiem że może wydać sie to dla was chore ale jak będzie w Polsce jeszcze z 2 meczety trzeba się brać za takie k***y jak wasi rodzice i to ostro.

Gość Matrix333
Psychopaci sa bardzo niebezpieczni dla najblizszych- bo w domu krzywdzą, a na zewną trz udaja zupełnie kogos innego, porządnego.Dopiero przy dłuzszej obserwacji wychodza zaburzenia , które umiejetnie ukrywaja kazdemu opowiadając inna bajke , która z życiem w przemocy w czterech ścianach nie ma nic wspólnego.Nie rzadko fabrykuja sztuczne dowody, wyolbrzymiają wszystko i kłamią, strasznie kłamią, chca aby wszyscy wierzyli w te kłamstwa.Są bardzo przekonywajacy w tym kłamstwie i bardzo, bardzo niebezpieczni, a zemsta sadystycznych psychopatów nie magranic. Należy takich zabijać przykro mi ze to pisze ale tak by było najlepiej.

Gość gość
Powiem ci tylko, ze czlowiek nie spotyka w zyciu wiekszego "kata" jakim moze okazac sie jego ´wlasna, rodzona matka. Moje stosunki z moja matka byly od mojego wczesnego dziecinstwa bardzo napiete. Matka jest osoba nerwowa, nie znoszaca sprzeciwu ani krytki, nigdy nie milam prawa posiadac odmiennego zdania niz ona. Kiedys w obronie swojej tzw. godnosci! Gdy tylko sprubowalam sie postawic i miec swoje wlasne zdanie, ta chciala mnie zabic! Doslownie, z nozem biegla za mna i krzyczala:" nie wyskrobalam ja kiedys, to teraz ja wyskrobie..." To zdanie sobie akurat na dlugo zapamietalam. Sama widzisz jaka osoba byla moja rodzicielka.((((( Teraz minelo wiele lat, ale zarazila mnie dlugoletnia depresja obnizonym samopoczuciem. Przez dlugi okres czasu zle sie czulam i nie moglam z tego kregu wyjsc na swoje i byc zdrowa, energiczna i optymistyczna. Nie mam juz depresji. Dzis jestem zdrowa. I błagam was nie piszcie o ojcach że to oni są tylko katami bo z mojej obserwacji wiecej jest matek kobiet chorych psychicznie które znecaja sie nad dziecmi.

Gość gość
gosc 20:12 Władcwto nad dzieckiem największą namiętnośćią człowieka nie mił0ść ale władza ,najłatwiej sprawować władctwo nad dziećmi,zakazy ,nakazy, szpiegowanie, wymuszanie , bicie, maltretowanie słowne i fizyczne ,nie liczenie sie z potrzebam dzieci,szykanowanie za stopnie,ubliżanie i wszystko to dla dobra dziecka . Są takie matki,ale czy powinny mieć dzieci ?

Gość Polskatonienormalnosc
Niestety, rodzice to synonim głupoty, przemądrzałości, bezczelności, chamstwa, despotyzmu, pewności siebie, agresji (fizycznej lub/i psychicznej). A ten, kto naprawdę trzyma się IV przykazania to sobie kopie grób za życia.

Gość Anderson33
Na twoim miejscu zleciłbym pobicie rodziców przez jakiś Mężczyzn najlepiej późnym wieczorem. Jak jesteś z Warszawy służę pomocą gdyż wiem jacy są tkz rodzice a tak na prawde za to nazwą stoją egoisci, jebnieci, czubki, psychopaci, despotyczne świnie którym nic w życiu nie wyszło.

Gość gość
ANDERSON dobry pomysł

Gość gość
dzięki