Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witajcie w mym domu ledowym królestwie!

Polecane posty

Gość gość

Otwieracie drzwi i włączają się ledy prowadzące was dokąd? Załóżmy do kibla! A tam co? Ledy nad sufitem, ledy nad podłogą ledy pod wanną pod kiblem i w kiblu! Odkręcacie wodę a tam k****a ledy i woda też świeci pod prysznicem to samo w wannie ledowy lampy w kabinie ledy Ja pierdo/lę PRZEGIĘŁAM?

Gość gość
Mam zdaje się Yobla na punkcie ledów!

Gość gość
Woda mi świeci wszędzie-ponoć dzięki ledowym perlatorom oszczędzam wodę! Dzięki ledowym zarówkom oszczędzam energię! Tak więc chyba to mnie usprawiedliwia?

Gość gość
dzieki za poprawe humoru

Gość gość
Się uryczałam :D Serio tak masz?

Gość gość
Serio :O Na brak światła nie mogę narzekać. Wszystko na dotyk, ruch, podmuch, ekologicznie, ekonomicznie możliwe że obciachowo, ale cieszy. No i nie wdepniesz w tego co łazi i sprząta, bo przy podłogach świeci tam gdzie wyczuwa ruch. Nie musisz włączników światła szukać, tak samo jak nie musisz szukać miotły, odkurzacza i mopa bo konserwator powierzchni płaskich jest robotem. Tak sobie myślę o tym dzisiejszym androidzie, który dostał obywatelstwo arabskie i kurcze fajnie byłoby mieć taką Maryśkę w domu żeby ugotowała, poprała itp. no nie?

Gość gość
Rok 2017 jest rokiem futurystycznych trendów w modzie, zarówno w modzie odzieżowej, makijażu jaki i modzie fryzjerskiej, tak więc wypada urządzić chatę tak ,jak pozwala na to rynek dzisiejszych wynalazków .

Gość gość
Fajnie mieć jakiegokolwiek darmowego konserwatora w domu. Ja widziałam też podświetlone ledowo uchwyty od szafek. Dziś śweci już wszystko Świeci podłoga, ściana, sufit.

Gość gość
No i dobrze! Wyobraź sobie że otwierasz te drzwi i musisz świeczką świecić! A w kiblu nie ma nawet wody! Albo nawet muszli nie ma ! I w ogóle łazienki. Albo nie ma tych drzwi a nawet tej świeczki. Skrajność.