Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazje seksualne

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie czy macie jakies chore mysli podczas sexu? Typu... Ja gdy kocham sie z mezem wyobrazam sobie wtedy zdrade... Jak on posuwa inna kobiete jakas jego kolezanke. Podnieca mnie to, oczywiscie na swiezy umysl jestem mega zazdrosna o niego i nie wyobrazam sobie na zywo jakis spotkan. Ktos ma podobnie?

Gość gość
Mnie nachodza mysli ale nie zdrady...

Gość gość
Mnie strasznie podnieca i nakręca taka fantazja... Jest ja jedna i 4,5 mężczyzn. Uprawiam seks z każdym po kolei a w tym czasie inni panowie patrzą i robią sobie dobrze. A na końcu każdy spuszcza się na mnie. W prawdziwym, życiu nie wyobrażam. Sobie żeby miała uprawiać orgie ale ta fantazja zawsze na mnie działa. O i już mam mokro :)

Gość gość
To ja tez czasami sobie wyobrazam innego ktory zaczyna cos analnie a tak naprawde to koreczek lub paluszek meza. Ale tez dodatkowo takie mysli ze on posuwa z innym facetem jakas laske typu zwykla zdzire z klubu. Szybko wtedy dochodze :-)

Gość gość
po co sami mieli by robić sobie sami dobrze jak mieliby leskię pod ręką. Mnie podnieca wypływająca z cipki sperma.

Gość gość
No widok tez fajny... Chyba nastepnym razem jak dojdzie we mnie to na tym nie skoncze :-)

Gość gość
Ja tak mialem nie raz wyobrazam sobie ze ktos ***** moja dziewczyne

Gość gość
Ja sobie wyobrażam posuwając dziewczynę, że wbijam jej korkociąg w oko, ona dostaje śmiertelnych konwulsji i wtedy spuszczam się w nią.