Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbulwersowana 25

Nie sądzicie że to przesada? stylizacja małych dziewczynek na haloowen?

Polecane posty

Gość Zbulwersowana 25

budzujac sobie po kafe natknelam sie na strone dziecka, strona spoko, ale ostatni wpis to przesada , te dzieci chodza do podstawówki!! jako matka nigdy bym na to nie pozwolila!! http://zuziaocenia.pl/zombie-na-halloween/

Gość Zbulwersowana25
miało być "buszując " a nie budzac oczywiscie

Gość gość
a skad wiesz ile te dzieci maja lat?

Gość gość
Nie.Dla mnie to nie jest przesada.nie mam nic przeciwko aby dzieciaki się bawiły! Nie jestem nawiedzoną katolką

Gość gość
Aaa niech kazdy robi co chce :-) mnie wsumie maz tez zaskoczyl, znalazl swietne zdjecia przebranych rodzicow z dziecmi nie ktore fenomenalne. Chce jeszcze nasze nie narodzone dziecko zeby spelnic to kiedys bo to bylo jego marzenie za dziecinstwa wiec luz

Gość Zbulwersowana25
Ja też nie jestem katolką!! mysle tylko ze takie swieto to powinien byc czas zadumy, to nie jest wesole swieto, a makijaz 10 letniego dziecka to patologia!

Gość gość
A co w tym złego? To jak bal przebierańców w karnawał. Niech się bawią dzieciaki. Świetnej zabawy im życzę. Sama wybieram się na imprezę halloween-owa i mam zamiar się przebrać i dobrze bawić.! Smutne musisz mieć życie...

Gość gość
Ty jesteś nienormalna autorko! Halloween jest jutro a święto zmarłych dzień po. W czym to przeszkadza, że jutro się dzieci pobawia, nabierają cukierków a w środę pójdą na groby z rodzicami?

Gość gość
A jak na karnawał się malują dzieciaki to już nie patologia? P*****lnij się w trn pusty łeb...