Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozliwa ciąża dzien po owulacji? Bardzo proszę o odp osób znajcych sie co nieco

Polecane posty

Gość gość

Możliwa ciąża po owu? Mierze v temperature i wyglądało to tak: 11dc 36.41 12 dc 36.45 13dc zapomniałam mierzyć 14 dc 36.28 15 dc 36.41 16dc 36.74 i.stosunek przerwany 17dc 36.85 18dc 36.65 19dc 36.72 20 dc 36.60 Może coś z tego być?

Gość gość
Nikt się nie wypowie?

Gość gość
Czesc, w niedziele mialam szyt plodnosci sluzu i bole owulacyjne ktore sa dosc dokuczliwe i trwaja klika godzin a we wtorek byl stosunek dokonca. Czy po ustaniu objawow jest mozliwe zaplodnienie?

Gość gość
słuchajcie, jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości co do interpretacji faz cyklu to kupcie sobie mikroskop owulacyjny. Jest niedrogi a bardzo skuteczny.

Gość gość
Te skoki temperatur nie powinni być wyższe? ja robiłam sobie testy paskowe i były lepsze:)a co do kolejnego pytania po tym stosunku to te nasze jajeczko troche w nas jest czyli mogło dojść do zapłodnienia.

Gość gosc nr 2
Dzieki za odpowiedz. Dzisiaj mija 5 dzien od stosunku. Czuje rwanie w pochwie dodatkowo boli mnie zoladek mysle ze to zapalenie przydatkow i moje pytanie dzieczyny, czy przy zapaleniu przydatkow moze dojsc do zaplodnienia? Mam nadzieje ze nie bo chce miec dzidziusia ale musze byc zdrowa

Gość gość
Tak komórka Jajowa jest zdolna do zapłodnienia 24 h po owulacji. Także szansa jak najbardziej jest. Jeśli nie chcesz ciąży to stosuj jakąś metodę antykoncepcji.

Gość gość nr 2
Chodzi o to ze bardzo chce i mialam nadzieje ze sie uda ale teraz kiedy czuje bol w brzuchu i mam obawy ze wrocilo zapalenie to wolalabym uniknac ciazy aby maluszek byl zdrowy. Bo pewnie przy zapaleniu przydatkow ciaza nie jest wskazana i nawet nie wiem czy mozna zajsc podczas tej dolegliwosci

Gość gość
a moze to sa objawy ciazy a nie przeziebienia przydatkow

Gość gość nr 2
Bylam u ginekologa poniewaz bol sie nasilil. Myslalam ze to zapalenie przydatkow on kaze czekac do dnia miesiaczki i zrobic test bo niczego zlego nie stwierdzil a badal sluz szyjke i robil usg. Wczoraj w nocy bole typowe jak na @ a jej brak i do terminu jeszcze 6 dni. Nie chce robic sobie nadzieji ale jakies swiatelko w tunelu widze ;) aa i dzisiaj juz nic nie boli a nie bralam żadnych lekow

Gość gość
Nadzieje trzeba miec. Mi sie udalo i teraz obok spi polroczny synek. Powiem z wlasnego doswiadczenie ze 1 dzien po ow zaszlam w ciaze ale nie wszystkie symotony wskazywaly na ow to tez na 100 %byla ow. M.in malo sluzu, test owulacyjny niejednoznaczny ale udalo sie. Mysle ze to zasluga leku bez recepry inofen i DUZA WIARA i POKORA

Witam :) Ja z innej beczki troszkę :) czy któraś z was ma wypróbowany utest do monitorowania owulacji? chce zainwestować a nie wiem czy warto . Jestem po poronieniu rok temu dokładnie . teraz torbiel dermoidalna . Wycięta już. Wszystko sie odwleka bo caly cza cos :(

Gość gość
Ciąża jest możliwa zawsze. Może pora to pojąć?

Gość gość
Zapytaj Darwina on sie zna na tych ewolucjach.