Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew

Hipokryzja mieszczuchów na temat zwierząt i ich "ochrony"

Polecane posty

Wczoraj mój kot pumba brat kota timona (ciula) "zdechł" (umarł) (zakończył życie) (wyzionął ducha) czy jak kto woli miał jakąś biegunkę czy czy może coś innego i nie żyje od wczoraj popołudnia szkoda kotka piszecie do mnie "i ty się dziwisz że jesteś wsiok, zamiast zawieść do weterynarza" niby skąd miałem wiedzieć że on "Zdechnie" pisze w cudzysłowiu bo każdy to inaczej określa jakoś timon miał dwa razy gorszą biegunkę srał na rzadko itd i co i jakoś przeżył dziś żyje ma się dobrze, dzisiaj głaskałem go mruczał mi jest szczęśliwy został nakarmiony po prostu pumbie było dane zakończyć życie i co każdy mnie obwinia tak? Nikt go nie głodził miał co jeść gdzie spać co pić miał swoje legowisko ale zachorował nikt się nad nim nie znęcał nikt go nie bił a tym bardziej nie zabił!!! Sam "zdechł "

To wasza hipokryzja a jak kury byki świnie są trzymane w rzeźniach klatkach to jest dobrze to was już nie boli kot i pies was obchodzi a żreć lubicie a nie zastanawiacie się nad tym że kura kaczka byk krowa itd też cierpi są zabijane na mięso hamburgery udka szynkę kiełbasę itd które potem kupujecie w markecie to jest dobrze albo jak chodzicie do McDonald's i żrecie fast foody to jest dobrze? Wielcy obrońcy zwierząt a żreć mięso to lubicie niby czym taka kura kaczka itd różni się od kota psa? To zwierzę i to zwierzę

Więc jesteście hipokrytami niby wielcy obrońcy zwierząt haha a jak kupujecie mięso szynkę itd to pozwalacie na zabijanie zwierząt poczytajcie sobie jak kury są trzymane w ciasnych klatkach w tysiącach sztuk gdzie nawet nie mają się jak ruszyć no? Niby tacy z was obrońcy zwierząt a o kurze z której udka jecie czy McChicken w McDonald's albo szynkę ze świni to już dobrze kura kaczka też czuje a to jecie więc jacy z was obrońcy zwierząt pieprzeni hipokryci:D

I co wy na to?