Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość monikaa

Kolejne pytanie czy jestem w ciazy....

Polecane posty

Gość gość monikaa

Mam 28lat, Mam corke 6 letnia,z ktora jak bylam w ciazy to mialam stan podgoraczk.czeste wizyjy w wc, Od 3 lat wspolzyje z mezem bez zabezp. W sumie chcielismy drugie dziecko,ale nie wychodzilo az 3 lata... A w tym mies.od tygodnia robie siku co godz lub dwie,mam 37 ,3 codziennie.nie piecze przy sikaniu. Robilam badanie moczu tsh i cukier i sa ok. Najgorsze ze nie wiem kiedy mialam ostat.okres czy 1.10.czy 6.10... Wiec pozostalo czekac z testem ?

Gość gość
Czuje sie tak jak w ciazy z corka... Szkliste oczy,37,3 , bol jak w okresie zmeczenie i sikanie

Gość gość
We wczesnej ciąży temperatura jest podwyższona za sprawa progesteronu. Ale tak jest rowniez zaraz po owulacji, az do.momentu spadku przed miesiączka. Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób test.

Gość gość
No to jak możemy Ci pomóc? Czy nasze odpowiedzi będą wiarygodniejsze niż test, który i tak musisz zrobić za kilka dni? Powodzenia życzę, trzymam kciuki :-)

Gość gość
Czemu nie zrobilas sobie poprostu beta hcg? Ja mialam ostatnia mies 29 września i juz wiem ze jestem w ciąży. Dwa dni temu pozytywny test dzis beta