Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8604

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość8604

Niektórzy szukają miłości a ja ...ją mam ! Szukam przyjaciółki, z którą mogłabym dzielić moj******abskie'' pasje. Makijaż, zakupy, dobry obiad, plotki - ploteczki, wino, żalenie z problemów. Eh, z facetem nie da się wszystkiego robić, ale to wiadomo. Moja przyjaciółka powinna też mieć faceta i dystans do siebie, mega poczucie humoru. Dodam, że mam 20 lat. Od dzieciństwa miałam taką przyjaciółkę, ale niestety nasze drogi się rozeszły na dobre. W liceum także spotkałam taką przyjaciółkę, niestety jednak ona zamieszkała w Poznaniu a ja w innym mieście studenckim. Na studiach mam jedną znajomą ale to tylko znajoma. Nic więcej. Nie interesują nas te same rzeczy. Nie mam pojęcia gdzie szukać ;( Przyjaciółkę trudniej znaleźć niż faceta :(( (

Gość gość
Im dalej w peselu tym gorzej bo ludzie bardziej intetesowni i zamknięci ale próbuj

Gość gość8604
Mam takie samo zdanie niestety :(

Gość gość
Musi mieć faceta i pewnie nie może być zbyt ładna-aha. Plotki, ploteczki są dla ograniczonych bab. Marne masz zainteresowania. Właściwie to ich nie masz.

Gość gość8604
Fajnie jakby miała faceta(ale nie musi) bo jest o czym porozmawiać ! Mam pasje i to wiele... Tańczę zumbę i maluje obrazy. Mam malować z nią ??? Nie wstydzę się tego, że chcę się napić kawy i poplotkować po udanych zakupach :)))