Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście szczesliwymi, młodymi mężatkami?

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat. Męża od pół roku, wcześniej 7 lat razem. I nie wiem, czy to przez ślub, czy po prostu tak jest po jakimś czasie. Ze strony męża zero uczuć. Wczorajszy dzień spędziliśmy w osobnych pokojach... Milczymy już od tygodni. Od miesięcy nie byliśmy nigdzie razem. Pytałam, według niego wszytko ok. O seksie nie ma mowy. On się nie dobiera a ja nie proszę... Wczoraj się trochę poklocilismy. Powiedziałam mu, że nie okazuje mi uczuć, tylko ciągle dogryza jakieś głupie teksty itp. Mówię do niego ze nie potrafi mi nic miłego powiedzieć, tylko dogryza, że jestem gruba. A on na to - bo jestes... Tyle że ważę 58kg i ćwiczę 3 razy w tyg a on mi takie coś mówi... To był jak cios w policzek... Czuje ze mnie już nie kocha..

Gość gość
Co za palant. Nie przejmuj się nim. Spójrz w lustro i. Zobacz jaka jesteś piękna. Kij mu w oko. Jak wychodzisz ubierz się seksy. Niech mu gul skoczy.

Gość gość
Może faktycznie cię już nie kocha? Ale nie wie jak to rozegrać i jest taki a nie inny. Może pojawiła się inna?

Gość gość
No to ważysz ciut za duzo.

Gość gość
Ile ważyłas przed ślubem.

Gość gość
Waga wagą . Ale cm lecą. Mam jędrne cialo. Praktycznie zero cellulitu. Może nie mam ciała jak chodakowska ale jestem z siebie dumna ze udało mi się osiągnąć płaski brzuch i zgrabne uda. Przed slubem ważyłam może jakieś 61kg. Jak zaczęliśmy być ze sobą to ważyłam 65. Po roku ciąża potem znowu spadek wagi przy karmieniu piersią. I moją waga skakała. Z 62 na 58,57 ale wzięłam się za siebie bo wkurzal mnie brzuch i nogi...

Gość gość
No to schudnij jeszcze do 52 i będzie ok.

Gość gość
Chodakowska nie ma ładnego ciała :O Irina Shayk jest boska.

Gość gość
Jej a co ma waga do cm? Nie wiecie że w diecie nie chodzi o kg tylko cm? Każdy instruktor fitness wam to powie...

Gość gość
Dziewczyno ja też ważę 58kg ale nie mam płaskiego brzucha:( zwyczajnie nie chce mi się... Robiłam przysiadami ale tylko trzy dni. Nie mam motywacji. Pewnie wyglądasz dobrze a twój facet to kretyn...

Gość gość
Wypowiem się jako facet. Na bank kogoś poznał...

Gość gość
Żaden facet nie ocenia kobiety przez ilość kilogramów, kobieta może ważyć 42 i 82, nie będzie jej ważył ani mierzył. Zauważa figurę jako całość i chciałby aby taka pozostała na zawsze bo w takiej się zakochał. Coś musiało się w twoim wyglądzie zmienić, zastanów się co to takiego.

Gość gość
No właśnie chodzi o to że nic... Czekaj czekaj... Miałam włosy do pasa. Obcielam do ramion. Może to to? Bo tak nic nie zmieniłam. Na początku był zadowolony ze ćwiczę. Ruch to zdrowie w końcu... A teraz... Przykro mi po prostu

Gość gość
Mój były też mnie zdradzał. Mimo że byłam, szczupła i atrakcyjna. W domu zawsze posprzatane, obiad gotowy, czule. Słówka. Na zdradę nie ma reguły...