Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykałybyście się?

Polecane posty

Gość gość

spotykałybyście się z facetem, który będąc po 30 nie ma swojego mieszkania, mieszka z rodzicami i nie ma samochodu?

Gość gość
to zalezy jakiego samochodu nie ma

Gość gość8604
To, że zastanawiasz się nad takimi rzeczami to nic złego moim zdaniem. Sądzę, że powinnaś dać szansę, nic nie tracisz a przecież różni ludzie mogą mieć przeróżne sytuacje życiowe :))

Gość gość
ok, żeby nie było, że jest jakąś materialistką. Ale ja sama jestem już po 30, on ma 35 lat i mieszka z rodzicami w małym mieszkanku. Ja nie wyobrażam sobie nawet jak mielibyśmy się spotykać w takiej sytuacji. Facet w pewnym wieku powinien jednak mieć już coś swojego.

Gość gość
wypowie się jeszcze ktoś? Może ktoś miał do czynienia z podobnymi facetami?

Gość gość8604
Tak jak mówię, są przeróżne sytuacje życiowe. Głupio byłoby skreślić MOŻE COŚ FAJNEGO tylko dlatego, że mieszka z rodzicami. Jutro już nie musi z nimi mieszkać. Jutro też może kupić samochód.... Nie sądzę, że jesteś materialistką, to normalne, że o tym myślisz. Zresztą to nic pewnego, zawsze można się wycofać gdyby coś poszło nie tak

Gość gość
no to nie jest takie proste jak piszesz, dzisiaj nie ma jutro może mieć. Jak się nie ma kasy to w pewnym wieku jest naprawdę trudno.

Gość gość
Ma 35 lat i mieszka z rodzicami..czyli uważasz, że powinien mieszkać sam we własnym mieszkaniu. Tylko weź pod uwagę, że nie każdego stać ot tak wydać 200 tysięcy na mieszkanie. Nie wszyscy mają bogatych rodziców, albo rodzinę na wsi i w spadku pola, działki i domy. Nie każdy też chce brać kredyt. Co do samochodu to chociaż byle grata powinien mieć.

Gość gość
ja rozumiem, ale w końcu jak w takim wieku mieszka z rodzicami, to bardzo prawdopodobne, że będzie już tak mieszkał z nimi cały czas.

Gość gość
To musisz sama wyczuć. Być może, gdyby znalazł kobietę byłby skłonny zamieszkać razem z nią.

Gość gość8604
Ktoś z tym bylegratem ma troche racji. Gorzej jak nie ma prawa jazdy. To niby nieważne - ale ważne rzeczy. Dowiedz się o wszystkim na spotkaniu :) Nic nie tracisz

Gość gość
no niestety nie ma prawa jazdy, nie pytałam nawet dlaczego, po prostu przyjęłam do wiadomości, nigdy nie miał.

Gość gość
ma nawet stary telefon, a nie smartfon. Trochę dziwne, bo teraz wszyscy mają smartfony, mówi, że nie potrzebuje. Dobrze mi się z nim gada, no ale do czegoś więcej na razie nie doszło.

Gość gość8604
A to troche słabe :/ Ja wieeeem, że ludzie powiedzą teraz ,,liczy się wnętrze'' ale z żalem patrzę na koleżanki, które wożą swoich chłopaków, bo nie mają prawka. Albo ! Na wakacje jadą pociągiem na trzy dni bo 25 letni facet się boi. A uwaga mówię o osobach z przedziału 20 -25 lat

Gość gość
no on ma 35 lat, więc to już dawno nie jego przedział.

Gość gość8604
Jeżeli szukasz zupełnie czegoś innego to chyba jednak nie ma się co zmuszać. Bo fajnie jak facet jest w miarę obeznany w tym świecie ! Prawda ? :)

Gość gość
Bo fajnie jak facet jest w miarę obeznany w tym świecie ! Prawda ? usmiech.gif co masz na myśli?

Gość gość
Nie.Chyba że ma realny plan zakupić samochód i sie wyprowadzić

Gość gość8604
No kurcze, już to samo prawo jazdy. To takie potrzebne i normalne, że facet je posiada. (nie w tym przypadku) Samochód ? No nie ma bo nie ma prawka, Mieszkanie ? Nie jest przedsiębiorczy zaradny Komórka ? Toć nawet mój ojciec i dziadek są lepiej obeznani.

Gość gość
Nie.Chyba że ma realny plan zakupić samochód i sie wyprowadzić tak kategorycznie?

Gość gość
jeżeli chodzi o ten smartfon, to on go zwyczajnie nie chce mieć. Zresztą, czy to sensowne oceniać faceta przez pryzmat telefonu?

Gość gość
Oczywiście że tak, wszystko jeszcze przed nim. Jednak raczej radziłbym sprawdzić najpierw jego charakter a nie status materialny. Bo po czasie może się okazać żałosnym, załamanym dupkiem zachowującym się jak siedemnastoletni młodzieniec któremu fiu bzdziu w głowie i ilość zaliczonych panienek . A tego z pewnością żadna z was by nie zniósła. Pozdrawiam bardzo cieplutko :)

Gość gość
no nie wiem, ma już 35 lat, a co do tej ilośc***anienek to nie sądzę, bo raczej to nie jest typ faceta, za którym kobiety szaleją.

Gość gość
czy ten telefon i samochód to takie niezbędne rzeczy waszym zdaniem?

Gość gość
Hmm mniejsza juz o ten telefon (mnie nieraz w****i ten dotykowy i chętnie bym wróciła do klawiaturowego, niektórzy potrzebują telefon naprawdę tylko do dzwonienia i pisania), ale reszta jest troche niepokojąca. Chyba przyjął taki styl zycia, gdyby miał 20 lat to ok, ale w tym wieku? A zadawałas mu konkretne pytania na ten temat?

Gość gość
sram ci do mordy HIM ty zeszmacona wywłoko!!!!!!!