Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwójne miejsce w przedziale dls jednej osoby, podzielilibyscie sie?

Polecane posty

Gość gość

Jechalam przedzialowym pociągiem trase ponad 10godz,kto jechal ten wke jak malo jest tam miejsca. Miesiąc wcześniej wykupilam sobie dwa miejsca obok siebie zeby wygodniej jechać, czyli zaplacilam za bilety dla dwóch osob osob jadac sama. Początkowo wszystko ok jade sobie wygodnie (w miare) pozostałe miejsca zajete poza dwoma, ale później zrobilo sie niemilo. Najpierw wsiadla matka z dzieckiem, ktora zażądała odostepnienia mojego dodatkowego miejsca dla jej dziecka zeby wygodnie sie polozylo nie zgodzilam sie i uslyszalam jaka to jestem zla ze dziecku nie ustapie... Później byli jeszcze gorzej bo do pociągu weszli ludzie z biletami kupionymi bez gwarancji miejsca domagając sie zebym oddala im moje. Na to tez sie nie zgodzilam pokazujac na bilecie ze te konkretne miejsca mam opłacone. Ludzie tak sie oburzali ze musial interweniowac konduktor bo jedna pani prawie silamnke zrzucila. Czy tak trudno jest zainteresowac sie szybciej i kupic bilet kiedy jeszcze sa miejsca?? Albo zrozumieć ze ktos zapłacił podwójnie i noe zamierza oddac miejsca?

Gość gość
i co? wygodnie sie jechało?

Gość gość
trzeba było kupićc 1 klasę dzifko

Gość gość
weź przestań nic nie jesteś im winna kupiłaś bilety wcześniej, opłaciłaś te 2 bilety gdzie jest twoja wina w tym że inni mieli bilety bez gwarancji miejsca? jak ci sie zechce to mozesz kupić caly przedział i kij im do tego. a żądać to oni se mogą...co najwyżej grzecznie poprosić. jakby matka nie zachowywala sie jak wariatka to MOŻE na twoim miejscu bym ustapila gówniakowi, ale żądanie?niech sie wypcha

Gość gość
Ja bym nie ustapila, po to sie kupuje bilet wcześniej zeby miec miejsce. Tym bardziej rozwrzeszczanym dzieciakom. Gdyby ktoa mnie kulturalnie poprosil to moze zparolonowalabym odsprzedanie biletu z tym miejscem, ale prawdopodobnie ta matka byłaby jeszcze bardziej oburzona...