Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

szukam opieki

Polecane posty

Gość gość

witam, może to nie będzie jakieś typowe ale szukam opieki dla samego siebie, szukam takiej kobiety w każdym wieku między 18-66lat, opieka polega na zawód żona (nie będziemy brać ślubu no chyba że by jakoś tak wyszło), zadania- wspólna dbałość o dom, pół ja pół ty wydatków (taki dom), dni niosą też noce jak to w udawaniu żony, ja wiem że to bardziej by przypominało ogłoszenie towarzyskie ale w zamian za wspólny kąt dajesz połowę na wydatki i pomagasz mi bo mam samoocenę -1mln% dodam gdym był jakiś brzydal to by dziewczyny się ze mną nie spotykały no ale po za wyglądem na który nie zwracam uwagi (np. może mieć piersi do pępka np. no nie wiem co wypisywać by była sobą) one są po prostu puste nudne a opakowanie mnie nie interesuje, podsumując szukam kobiety może być nawet między 50-66lat bo tamte to no małolaty a kobiety już wiedzą że świat nie polega na kasie czy na wyglądzie jak to im wmawiano za młodu tylko na wnętrzu -i krótko przy takiej kobiecie chcę się dowartościować że podołam z byciem z drugą połówką. Na koniec przepraszam za braki kropek tam gdzie powinny być, bym zapomniał woj wielkopolskie miasto rocka zwane jarocin, jeśli jesteś młodsza pracujesz praca dla kobiet to to miasto a jak starsza no może więc prędzej co emerytura lub taka podróżniczka praca dalej a powrót do mnie, zdjęcie/foto całej sylwetki tak ze 2-3zdj np. na wprost np. lekko boczne wiek i kilka zdań co sądzisz o moim ciekawym pomyśle, połączyć adres e-mail- py ta m @o ne t . p l

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować