Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W niedzielę 15 letnia pasierbica przyjechała pijana do domu

Polecane posty

Gość gość

Zwymiotowala juz u nas w domu na dywan i do tej pory leży i śpi - przyjechała po 18 a na urodziny poszła w sobote na 14. Jej ojciec - moj facet - jest w delegacji i nie wiem jak powinnam z nia postapic. Przywiozla ja mama tej kolezanki - podejrzewam ze tez byla lekko pijana bo sie glupio smiala ze przyjecie sie wymknelo z pod kontroli i powiedziala do malej ze do niej "Zazdwoni" Ja jej nie puscilam na te urodziny, ojciec jej pozwolil. Jak sie mam zachowac?

Gość gość
Zadzwoń do ojca, zdaj relację, nakręć ją komorką, trzeba było foty zrobić, bo mąż nie uwierzy. Mam synów 14-15 lat, nie ma mowy, by ktorys sam wieczorem z domu wyszedł, czy na jakaś imprezę tego typu.

Gość gość
Zależy jaki masz kontakt z pasierbica?? Jeśli rozmawiacie ze sobą i nie jesteście wrogo do siebie nastawione to może z nią pogadaj. Jeśli powtórzy się to jeszcze raz to wtedy na nią donies i już. W wieku 15 lat tak się zdarza że młodzież sięga po alkohol a nie zna swoich możliwości. Poprostu ja bacznie obserwujcie jak się zachowuje czy takie zachowania są częstsze. Jak byłam w jej wieku też się nieraz spilam może nie co tydzień ale może z kilka razy się zdarzyło. Nie jestem alkoholiczką poprostu głupota. Jeśli jest fajna mądra dziewczynka to będzie jej wstyd przeprosi.

Gość gość
dlatego zawsze powtarzam - nigdy żadnych chłopów z dziećmi! Oni nad tymi dzieciorami nie panują

Gość gość
a ja jako chłop zawsze powtarzam, żadnej "krowy z cielętami", mna być baba bez bachorów, sam umiem je robić

Gość gość
Niestety, ale bardzo niewielki odsetek młodzieży spróbuje alkoholu dopiero po 18 urodzinach. zobaczysz jak sie wreszcie obudzi i dojdzie do siebie. Powinna byc mocno zawstydzona. Porozmawiaj i obserwujcie ja z mężem - nie lekceważcie, jesli takie cos zacznie sie powtarzać, jesli bedziecie mieli swoje podejrzenia.

Gość gość
gość dziś a ja jako chłop zawsze powtarzam, żadnej "krowy z cielętami", mna być baba bez bachorów, sam umiem je robić X. Hmm, mna być baba bez bachorów, sam umiem je robić, Co to znaczy mną być baba?? Widać polski języka trudna być. Patrząc na poziom wypowiedzi, to wnioskuję, że te kobiety z "bachorami" nie zwracają uwagi na ciebie, bo wolą mężczyzn raz, że kulturalnych, dwa, inteligentnych. Ja dziękuję gdyby taki facet miałby być ojcem mojego dziecka. Hmm, wyszłyby kolejne głupie cielątka z takich genów niestety...