Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tam stare bezdzietne panny? Warto bylo wybrzydzac i gardzic dobrymi

Polecane posty

Gość gość

Spokojnymi chlopakami? Co??? Bad boye co zerzneli jak trzeba, dali hustawki emocjonalne, a na koniecbkopneli w d**e byli lepsi co nie? Spoko, to teraz sobie bedzcie same! Mam nadzieje, ze *****nsko z patolami bylo tego warte. :)

Gość gość
Stare grube pasztety z kotami ;]

Gość Teppic No1
Fakt, że wysyłasz kalumnie pod adresem wyimaginowanych dyskutantek, których tu nie ma... bezcenny :D

Gość Ja_Dyzio
i bardzo dobrze, skoro nie nadają się na żony , matki lub kochanki to pozostało przytulanie kota !

Gość gość
To kara za okazywanie pogardy niesmialym, ale spokojnym i dobrym chlopakom.

Gość gość
A jak wytłumaczycie facetów co mają koty?

Gość gość
Faceci nie maja kotow, tylko jakas inna tarantule.

Gość Princessinthesky
Ja dalej wybrzydzam. Chciałabym mieć faceta, ale tego jedynego, a nie jakiegoś przypadkowego, żeby był. Po co być z jakimś który mi się nie podoba? Tak samo nie chciałabym być z facetem który jest że mną bo inne go nie chciałaby czy związki nie wyszły, chodźby był to George Clooney czy Brad Pitt. Związku muszą chcieć obie strony i obie muszą być zakochane. A nie z braku laku... jednej podoba się spokojny, innej kulturystyta podrywacz. Lepiej poszukać takiej która szuka Ciebie.

Gość gość
20:43 zycze milego staropanienstwa. :)

Gość gość
Kolejny chory człowiek bez życia.

Gość gość
Jakbyś był naprawde dobry to byś nie próbował nikomu pojechać

Gość gość
Warto bylo. Lepiej byc samemu niz uzerac sie z takimi posrancami jak ty.

Gość gość
20:57 a teraz idz poplacz do kota, ze zj***las sobie zycie. :D

Gość gość
Ty nie jesteś dobry tylko zjeb :p

Gość gość
Nie chca cie mężatki, rozwódki, panny z dzieckiem yo tym bardziej bezdzietne panny .

Gość gość
21:10 mam znajomego, ktory cierpi na zespol Delbrucka i jego kazda chce. O kim i co to swiadczy? :D

Gość Princessinthesky
Spoko. Lepiej być samemu niż mieć takie związki jak dziewczyny na kafe opisują. Co mi być z takim którzy waży 150 kilo, cały dzień gra w gierki i seks jest raz na pół roku. Albo bije i zdradza. Albo inne patologie. W d***e mam takie związki. A staropanieństwo to koncept ze średniowiecza. Można równie dobrze poznać kogoś mając 15 lat i 45 lat.

Gość gość
21:20 gdzie ty masz tych 150 kg facetow? W naszym spoleczenstwie wiecej kobiet ma nadwage niz facetow.

Gość gość
Lepiej być szczęśliwa stara panna niż nieszczęśliwa stara mężatka. Bo mężatki też się starzeją i tez są stare. I nie wszystkie są szczesliwe. To nie te czasy, że kobieta musi mieć meza, bo sama nie wyżyje.

Gość gość
Stare panny nie gardzily dobrymi facetami. Jakby takiego spotkały, to by z nim były. Nie chcialy nieudacznika, pijaka zdradzajacego dupka- dużo tu o takich piszą mężatki na forum.

Gość gość
Ale posiadanie partnera to potrzeba życiowa, jest konieczne jak robienie kupy do dobrego samopoczucia

Gość Ja_Dyzio
jasne, znam kilku fajnych kolesi : - obstawiam, że jeszcze o tej porze Rafał pracuje w garażu nie ogrzewanym albo podłączył nagrzewnicę i klientowi wymienia opony zimowe a od samego rana był tłum, Rafał jest tak zapracowany, że nawet nie ma czasu aby myśleć o kobietach a na randki brak czasu , - Michał, dorwał robotę konkretną i wykonuje instalacje elektryczne w ogromnym obiekcie przemysłowym , wszystko musi być gotowe do końca tego roku, takie terminy , nawet śpi na kablach , nie ma czasu aby myśleć o kobietach a na randki brak czasu , - Bartek ma jesienną akcję z wycinaniem starych drzew przy drogach i parkach a teraz po orkanie nawet nie wraca z pracy do domu , nie ma czasu aby myśleć o kobietach a na randki brak czasu , - Seba pracuje z energetykami , słupy energetyczne są powalone, miasta i wsie nie mają zasilania , po orkanie nawet nie wraca z pracy do domu , nie ma czasu aby myśleć o kobietach a na randki brak czasu , - Patryk w garażu szykuje traktor do zimy i zakłada pług śnieżny , zarobiony jest totalnie jako mechanik samochodowy , nie ma czasu aby myśleć o kobietach a na randki brak czasu , - Dominik w garażu spawa jakieś regały dla klienta, nie ma czasu aby myśleć o kobietach a na randki brak czasu , a gdy już znajdzie chwilę aby się spotkać z kobietą 'przy kawie' to kobieta ma 'focha' i pokazuje, że ma głęboko w zadzie absztyfikanta łysego z brudnymi pazurami ! kobieta nawet nie chce słyszeć, że facet pracuje fizycznie i zwyczajnie się 'ubrudzi' w czasie pracy , kobieta nadal czeka na księcia z bajki i to 'musi' być lekarz albo 'mundurowy' albo jakiś MECENAS sztuki , wydepilowana dokładnie staje nago przed lustrem i się zastanawia, dlaczego żaden nie chce pięknej Księżniczki ? leży i pięknieje w swoim ornamencie i czeka na zbawienie ale żadnej nie przyjdzie nawet do głowy aby podejść do Seby, Marcina, Michała, Dominika itd. i zapytać: Hey , a może coś pomogę ?

Gość gość
21:28 Dobry to miły charakter a nie zaradność

Gość gość
Ja akurat trafialam na samych idiotow, a nie ze wybrzydzalam... Sorry ale nie bede z kims kto szuka sluzacej, albo mnie poniza np. Teraz kogos mam, ale z kolei tez nie wiem czy cos z tego wyjdzie. Mam 29 lat i juz mnie to troche zalamuje, bo myslalam, ze w tym wieku juz bede miala meza... dzieci miec nie chce wiec tego nie zaluje

Gość gość
Zaraz się rozpłaczę na myśl o tym, że mogłabym teraz mieć na utrzymaniu jakiegoś rezydenta kafe i wychowywać jego niewydarzone dzieciaki :)

Gość gość
21:38 Z kolei dzieci bad boya dadzą Ci po d***e będą się wyżywać na mamusi :p

Gość Ja_Dyzio
zostawiam do przemyślenia kobieto ! z facetem myślącym 'technicznie' zawsze wygrasz z facetem myślącym 'humanistycznie' zawsze przegrasz gdy natrafisz na mundurowego to za moment się okaże, że mundurowy musi odreagować fizycznie na żonie i rodzinie , z prawnikiem nigdy nie wygrasz , nauczyciel zawsze będzie pouczać , lekarz zawsze będzie chciał leczyć i wymyśli Tobie 100 chorób , psychicznych również