Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka boska bajkowa

jestem synem szatana

Polecane posty

Massacra, dawno temu snilo mi sie, ze ide sobie spokojnie az nagle zaczepia mnie cyganka i chce powrozyc z dloni, bierze sila moja dlon, pluje na nia, patrzy i mowi ojj syn szatana syn szatana syna szatana... Dziwny sen ktory zapadl mi w pamieci :P a zazwyczaj zapomiam zaraz po przebudzeniu

Podobno jak śnią się cyganie to zostaniesz okradziony ,może przypadkiem ale u mnie się kiedyś sprawdziło

Ale "cyganka prawdę ci powie" :p kto wie moze to bylo kolejne niepokalane poczęcie ale po ciemnej stronie mocy? :D

Mnie nie wkurfiasz :p na szczęście, a na nieszczęście nie jestem dziewicą :o rety teraz nie mogę zweryfikować tych mocy :p

Gość gość
Bzdura, nikt nie jest dzieckiem szatana. Takie rzeczy to tylko u Polańskiego. Jesteś człowiekiem. To co zrobiłeś, nie determinuje Cię. W każdej chwili możesz się wyrzec zła.

robert monroe, ja wyszedlem z ciala przypadkowo. mialem budzik na 6 ustawiony bo do szkoly, to mialem jeszcze godzine drzemki jak zadzwonil to spie i za chwile dobra jeszcze chwile 30 min spie dalej mysle nie ide na pierwsza lekcje ale ide na 3 bo musze bo mam sprawdzian to spie dalej 40 minut i kolejny budzik o 8 druga lekcje olalem i mi dwa razy dzwonil a ja za kazdym razem budzilem sie i zasypialem budzilem i zasypialem, na lekcje ze sprawdzianem w ogole nie poszedlem a caly dzien szkoly zlałem, około 10 zaczely mi sie dziac dziwne rzeczy pol na jawie pol we snie, a o 11 juz czulem jak powłoka mnie unosi sie do gory i wychodze z siebie... raz inny stan pol snie pol jawie to jak wlaczylem sobie chocolate starfish limp bizkit na spanie i zasnalem w trakcie a tam jest utwor boiler i otworzylem oczy jak fred tam spiewa WHYYYYYY WHYYYYYYYYY i nic nie moglem zrobic a tą muzykę słuchałem i czułem taką radość, a moje ciało spało, to było też coś niesamowitego, uwielbiam takie odmienne stany świadomości

Massacra, jezeli jestes ladna, piekna i zgrabna to jak najbardziej, prosilbym Cię szczere konfabulacje :D Ja pamietam, ze byla taka technika, zeby wstac bardzo wczesnie np o 3 rozbudzix sie godzine i spowrotem do lozka, probowac nie stracic swiadomosci ale tak aby cialo zasnelo. To ma nawet swoja nazwe, paraliz przysenny. Mialem to raz w zyciu, nie moglem sie w ogole ruszyc i mialem uczucie spadania w pustke :D troche sie balem szczerze mowiac :P chyba wroce do tych tematow

Przytulacz Tygrysów jaką sowę? X Jestem stara i brzydka bo mąż mnie dzisiaj chciał na spacer zabrać a ja mu powiedziałam że mam kiepska fryzurę itp a on do mnie ; chodź może jakieś cukierki dostaniesz :o w sensie na Halloween

Massacra widocznie wygladasz jak nastolatka i dlatego to powiedzial :D W incepcji byl dobry motyw o kompresji czasu w LD, ludzie spedzali we snie cale swoje zycia :P polecam ten film, zaj3bisty :classic_cool:

podobno zycie jest snem. popatrzcie jakie to jest zayebiste, siedzi sie przed komputerem na dworze ciemno fajnie jest jest super faza normalnie lepiej byc nie moze a za chwile mysl: kurde jutro do pracy wstaje, i nagle sen sie konczy :(