Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego podobam sie glownie duzo starszym facetom?

Polecane posty

Gość gość

Mam dopiero 25 lat. Rowiesnicy tez czasem na mnie zwracaja uwage, ale przewaznie ogladaja sie za mna czy usmiechaja faceci w przedziale na oko 40- 60 lat. Dlaczego tak jest? Z tego powodu mialam tez do tej pory raczej starszych facetow np. o 10, 15 lat bo im wpadlam w oko... nie jestem gruba, dbam o siebie itd.

Gość gość
Bo młodszej łatwiej zawrócić w głowie.

Gość gość
21:27- glupi podszyw :O Czy ja wiem czy mlodej latwiej zarocic w glowie? W kazdym razie to dziwne, jakos zawsze starsi bardziej na mnie zwracaja uwage, czy nawet sie patrza... a mlodzi jakos rzadziej

Gość gość
bo tak jest juz ze 25 latkom podobaja sie 16 latki

Gość gość
moja tez taka; musisz wygladac starzej niz rowiesnice. nieswiezo niejedrnie, wtedy wlasnie rownolatkowie maja cie w d.upie.

Gość gość
Hmm, wlasnie raczej nie wygladam starzej. Bo ludzie mnie oceniaja raczej na moj wiek... Dziwne to jest... Dzisiaj bylam w galerii np. i znow usmiechali sie do mnie jacys faceci , ale podstarzali, siedzieli w jakiejs kawiarni

Gość gość
moze wyglądasz starzrj niz 25 lat

Gość gość
Tylko co jest najdziwniejsze- ja zawsze mialam wieksze powodzenie u starszych. Nawet jak bylam nastolatka :P w sumie mnie sie tez starsi podobaja, ale zastanawia mnie to dlaczego tak jest... Niby starsi lubia mlodsze no ale to dziwne

Gość gość
A jak wyglądasz? Jak się ubierasz? Nie wstyd ci z dziadami i impotentami?

Gość gość
Blondynka, dlugie proste wlosy,162 wzrostu, drobna, szczupla, ubieram sie zwyczajnie, ale raczej kobieco np. lubie obcasy , sukienki, placzcze

Gość gość
Może to niezbyt pochlebne, co powiem, ale prawdopodobnie panowie w tzw. sile wieku uważają Cię za łatwy cel: może jesteś nieładna, albo w typie "szarej myszy" albo Twoje zachowanie sugeruje, że jesteś np. bardzo nieśmiała i dlatego podstarzały amant liczy, że ma szansę u znacznie młodszej, bo do ostrej dżagi nie miałby śmiałości podejść.

Gość gość
mysle, ze jestem ladna, zreszta slysze to akurat od roznych osob ,a nie tylko starszych facetow ;) Ale fakt, ze tacy do mnie glownie startują, choc zdazylo sie tez ze podszedl ktos w moim wieku nawet na ulicy, ale to duzo rzadziej... Jakbym byla nieladna to by raczej nikt do mnie nie startowal, a juz napewno obcy faceci by sie nie usmiechali do mnie, moze z braku laku by mnie ktos przelecial i to na tyle

Gość gość
Choc mlodzi do mnie startuja, ale to glownie... w klubach. Jak tancze itd. A tak na ulicy czy w miejscach publicznych to ie zdarzylo wiele razy ze wlasnie podchodzili tacy w srednim wieku i proponowali np. kawę. Jeszcze taki zadbany 40 latek by mogl mi sie spodobac jesli bylby przystojny, ale powyzej to juz raczej nie :O Teraz mam faceta, ale rozgladam sie za kims innym bo niestety on nie nadaje sie do zwiazku. Oczywiscie jest 10 lat starszy, ale taka roznica jeszcze jest dla mnie do zaakceptowania, no ale 20 lat starszy to juz by byla przesada, a wlasnie tacy mnie sobie upodobali :O

Gość gość
Pokaż zdjęcie? zboczymy w czym problem.

Gość gość
zdjecia nie pokaze bo jednak wole byc anonimowa ;P

Gość gość
bez twarzy i jak się ubierasz włosy?

Gość gość
Nie jesteś ładna dlatego nie masz powodzenia wśród rówieśników

Gość gość
A komplementy to słyszą nawet brzydule jakie są ładne

Gość gość
Komplementow nie bierz na serio bo ci podlizywacze specjalnie tak gadaja zeby cie zaliczyc

Gość gość
Jeśli n ie ma krzywych nóg to warto je podkreślić, itd można dopasować sobie eleganckie ciuchy.

Gość gość
Przecietna jesteś dlatego nie masz powodzenia wśród rówieśników

Gość gość
Bo star*****ie ma oporów. A młodsi mężczyźni nie zawsze są wylewni i śmiali na tyle, żeby Cię podrywać. Co z tego, że uśmiecham się dokobiety która mi się podoba, ona i tak ma to gdzieś a ja nie zagadam bo mi głupio. Nie chce pokazywać komuś, że mi się podoba skoro nie wiem czy ta osoba czuje to samo... dlatego już prawie 5 lat jestem sam a mam dopiero 22 :((( Wiele straciłem, wiele robiłem źle ale jestem sam dlatego też chęci do życia mało. Kiedyś pisałem piosenki, byłem wolontariuszem w szlachetnej paczce, miałem hobby, zainteresowania, chęci do życia. Po paru latach dawania innym dobra, cząstki siebie. Nie otrzymując w zamian nawet p**********o uczucia zrobiło ze mnie człowieka biernego. Wszystko mi obojętne, kiedyś miałem cele, niektóre osiągnąłem, inne straciłem. Teraz żyje z dnia na dzień, zobojętniony na wszystko co kiedyś dawało mi radość i szczęście...

Gość gość
Chcesz zarabiać duże pieniądze pracując zaledwie kilka godzin tygodniowo? Marzą Ci się dalekie podróże,chcesz spełniać swoje marzenia,ale brakuje Ci na to funduszy? Masz dość pracy na etacie za przysłowiowe marne grosze? Jeśli tak, to ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Weż życie w swoje ręce,nie czekaj biernie na rozwój wydarzeń.Zmień swoje życie na lepsze już dziś. Możesz zarobić ponad 6 tysięcy netto na miesiąc!!! Bez wkladu własnego!Bez ryzyka(nic nie inwestujesz,więc nic nie tracisz,a jedynie zyskujesz). Bez wychodzenia z domu. Praca w 100% legalna. Z nami osiągniesz sukces! :) Dołącz do nas już dziś, nie zwlekaj.Na każdym etapie naszej współpracy otrzymasz darmowe szkolenia. Odpowiemy na wszystkie Twoje pytania. Jeśli jesteś zainteresowany, to zapraszam na stronę : https://drogadomiliona.wixsite.com/zarabiajwsieci Zostaw emaila,odezwiemy się;)

Gość gość
Znów zamknąłem temat. Nikt nie jest w stanie nic napisać na moją beznadziejną sytuację...