Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ISches

Czy to kolejna ciąża kiedy można zrobić test ?

Polecane posty

w 6 dzien brania tabletki antykocepcyjnej mąż mnie zapłodnił , od tamtej pory towarzyszył mi ból lewego jajnika jak by ktoś mnie kopnął w go w 21 znowu mnie zapłodnił ale w tedy odrzuciłam tabletki anty od tamtego dnia nie biorę . ponieważ mniej mnie boli Janik . w 10.10.2017 r miałam miesiączkę trzy dniową i mam nie regularny okres od tamtego dnia czyli 21 ukazuje mi się biały śluz na majtkach jest tego sporo , czułam się senna i miałam zawroty głowy , dzisiaj mi lekko urósł brzuszek . Czy to oznaka ze mogę być w ciąży ? kiedy mogę zrobić test ciążowy dla pewności ? cykle miesiączki miałam przeważnie 37. w po przedniej ciąży z synem miałam zwiększony apetyt teraz go nie mam z tego co patrze w kalendarzyk powinnam dzisiaj dostać miesiączke a nie mam . na dodatek od godziny odczuwam bardzo zimno i jestem przykryta kocem . też mi się przypominało że dwa dni temu zamiast obiadu zjadłam ogórki kiszone to jest dla mnie dziwne bo ogórków nie jadam..

Gość gość
Kobito napisz to po polsku.

Gość gość
Naucz się pisać po polsku. PS. A co ci jest, że mąż zaplodnil Cię dwa razy? Serio, jak to możliwe? Masz dwie macice czy co?

Gość gość
5:53 Pewnie autorce nie o to chodziło, ale można zapłodnić 2 razy,był nawet przypadek, że kobieta za jednym razem urodziła 2 dzieci innych ojców

Gość gość
Boże co za kretyn.ka :( i takie egzemplarze chodzą po chodnikach. No serio takie głupie pytania zadajesz

Gość gość
mam nadzieję, ze to jedno dziecko które juz urodziłas, nie odziedziczyło intelektu po matce

Gość ISches
Urodziłam jedno dziecko rok temu . Chodziło mi o to jeżeli miałam miesiączkę w 10.10.2017r mąż mnie zapłodnił w 21 .10.2017 r miałam tedy 6 dzień tabletkę antykoncepcyjnej ale moje zauważenia okazały się że od dnia zapłodnienia bolał mnie lewy jajnik miałam zawroty głowy i niski spadek apetytu do tego uczucie zimna. Więc odstawiłam tabletki antykoncepcyjne jeszcze od dnia tamtego miałam upławy tak zwany twarożek nie śmierdział . dzisiaj dostałam krwawienia dziwne ponieważ zawsze mam co 37 dni a teraz 19 dni czy tak się dzieje w nie regularnych miesiączkach ? to że błędy napisałam nie do zrozumienia ponieważ byłam zmęczona i miałam za dużo myśli na głowie czy mogłam rzeczywiście zajść w ciąże czy nie .

Gość gość
Brałaś tabletki więc jakie zapłodnienie? Wygląda to na infekcję a do tego skutki odstawienia tabletek.