Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Hejka Hejka

Polecane posty

Gość gość
Kody kreskowe do Lays'ów :classic_cool: x No własnie "fak ju" musiałes teraz! Wprawdzie lubię tego spamera i tematy, ale przez to zgubiłam dwa tematy w których siedziałam :( ten mi został trzeci, jeśli z niego wyjde to tez już nie wrócę, więc w razie co nie czuj się porzucony :P

Gość gość
Spamochron powiadasz, czyli teraz ja robię za ludzika :classic_cool: od podtrzymywania tematu? Cool

Gość gość
Ha ha ha ;) tłumacz tak sobie, tłumacz. A jutro ja sie będę tłumaczyć gdzie zniknęłam bez słowa. Bo wiesz, normalnie to ludzie mają historie przeglądania i se znajda to i owo wstecz, ale u mnie nic nie jest normalnie :D :D

Gość gość
E, to jeszcze jest normalne, Snowden jak siadał do lapka, to się nakrywał ręcznikiem :) a telefony wkładał do kuchenki mikrofalowej, albo lodówki :D teraz już wiesz na kim się wzoruje.

Jakbyś miała nadal fb to można by było oszukać amerykanski wywiad w sensie dodawać na fb posta "Na grzybach pod Oławą" a siedzieć w domu :D

Gość gość
Ja i bez fejsa robię niezłe zamieszanie, ale nie pytaj jakie :D ale faktem jest, że po przestudiowaniu biografii Snowdena i obejrzeniu kilku wywiadów z nim, moje internetowe życie nabrało kolorów ;)

Gość gość
Zagrożenie minęło, możemy wyjść ze spamochronu.

Gość gość
:D jakiś Ty bystry ;p No nie wiem co z filmem, Ty miałes odpalić seansik na lapku, ja się ze swojej części wywiązałam i czipsy przyniosłam. A widziałeś jakikolwiek z tych wypisanych filmów? (oprócz 'szybkich', bo to obstawiam że widziałeś)

Tak wyszystkie cześci z tych wpisanych to widziałem jeszcze Jestem Bogiem :D A "Rush" z 2013 kojarzysz?

Gość gość
Rush, nie widziałam, ale już przeczytałam biograficzny dramat. "Jack Reacher - Jednym strzałem" ciekawa zagadkowa akcja.

Gość gość
"Godziny strachu" 2007 - też fajny.

Gość gość
No tu Ci nic nie polecę. Nie moja bajka. Atak wizażystek, czy to tez Twoja sprawka?

Gość gość
Ta z pewnością, jakaś naiwna dziunia Ci uwierzy :D Ja niestety podejrzliwa już mam koncepcję, że przeprowadziłeś świadomie atak wizazystek, w celu ponownego otwarcia spamochronu ;)

Gość gość
Rysiu piszesz z kafeterianka ta swoją nadal tego nie zauważyłeś? Beke ona sobie teraz z ciebie ciśnie

Gość gość
Poważnie?! ale to chyba typowo babskie forum o bzdetach piedoletach jak z babskiej kosmetyczki. To co tam robiłeś?

Gość gość
"gościu" a w czym się dopatrujesz tej beki?

Gość gość
Wizażystki słabo się starają, poprzedni spam był lepszy i z przesłaniem - kobiety jedzą, facec***iją ;)

Gość gość
To czemu tylko ty z nim piszesz?