Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACECI POWINNI BYĆ ZDRADZANI TAK JAK MÓJ BYLY

Polecane posty

Gość gość

Mój były zasłużył sobie na zdrady. Na początku było znakomicie a potem zaczęło się piekło. On wprost potrafił wyzywac mnie nawet w miejscach publicznyc. Nie raz uderzył mnie i szłam z siniakami do pracy a jak makijażem tego nie dało się zakryc wyzywal od najgorszych. Zniszczył dodatkowo mi wszelkie relacje z innymi ludźmi do tego wywalili mnie z pracy właśnie przez jego zachowanie. Poznałam z******tego faceta który mnie dowartościowal pomógł mi wyjść z depresji po tym śmieciu. Wiecie co jest najlepsze ? Wróciłam do byłego tylko po to żeby się na nim zemścić....powiedziałam zrobić narazie na seks on nie zasługuje ale możemy się spotkać. Tak właśnie z jednym wale się na boku a z drugim spotykam tylko ze on jeszcze o tym nie wie ze trafię w jego najczulszy punkt. Pamiętajcie faceci tak powinniście być traktowani.

Gość gość
Ja lubię kiedy moją byłą pieprzy obcy fiut. I zalewa jej dziurę spermą. To jest takie poniżające dla mnie. Chciałbym zobaczyć jak trzyma jego fiuta w ustach.

Gość gość
Jesteś p*****lnięta. Poznałaś wartościowego faceta i zamiast zamknąć rozdział to bawisz się w jakieś chore gierki.