Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śląsk dobry chirurg szczękowy

Polecane posty

Gość gość

Szukam chirurga szczękowego w okolicy Sosnowca , wyspecjalizowanego w problemach ze szczęką , który może wykonać zabieg, Ktoś zaufany i profesjonalny - doradźcie prosze

Gość gość
Wprawdzie nie z Sosnowca i nie na nfz ale za to swietny chirurg przyjmuje w Astra Dent w Katowicach. Mnie pomógł bardzo przy dysfunkcji stawu skroniowo-żuchwowego i to skutecznie. Konieczne było leczenie chirurgiczne i szyny . nacierpiałam sie ale pomogło, bo cierpiałam bardziej przez bóle głowy i uszu i wypadanie szczeki. I co ważne, jak będziesz potrzebowała innego specjalisty, ortodonty czy leczenia stomatologicznego to w ich Astra Dent pracuje cały sztab specjalistów i zrobią z zebami i w szczece wszystko, od rtg czy tomografi po specjalistyczne leczenie . Sprawdź ich sobie http://www.astra-dent.pl/

Gość gość
Dziekuję bardzo za namiar . Sprawdziłam sobie o nich opinie na necie i na znanym lekarzu i bardzo pozytywne. Faktycznie chirurg z prawdziwego zdarzenia jak czytałam po opisie na stronie, oby był tak dobry jak wszedzie pisza. Umówiłam sie na wizyte już. Dzięki

Gość gość
Też polecam Astra Dent , a najbardziej w kwestii implantów. Świetnie dobrany i wspolpracujący ze sobą zespół