Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ironizowaliśmy , że będą obowiązkowe szczepienia dla dorosłych... I BĘDĄ!

Polecane posty

Gość gość

Tak tu sobie ironizowaliśmy, że będą obowiązkowe szczepienia dla dorosłych i co? Będą! Już jest projekt stosownej ustawy. Nie mogę w to uwierzyć. Jak tylko będą zalegać jakieś szczepionki, jak koncern farmaceutyczny da łapówkę, to będą co chwilę obowiązkowe szczepienia, a to na grypę, a to na ospę, chorobę afrykańską czy sraczkę, oczywiście pod stosowną karą grzywny za niewykonanie, np. 50 000 zł. Cieszycie się?

Gość gość
"Znani lobbyści proszczepionkowi z tytułami lekarskimi oczywiście gorliwie popierają plan zaostrzenia ucisku medycznego w postaci zmuszania zdrowych ludzi do wstrzykiwania sobie preparatów, co w każdym przypadku można nazwać eksperymentem medycznym. Na dodatek po wprowadzeniu zmian pana Posobkiewicza, do szczepienia będzie mogła kwalifikować również pielęgniarka, a nie tylko lekarz, więc doprawdy nie wiadomo jak to się skończy dla pacjentów. "

Gość gość
"(...) w ekspresowym tempie Ministerstwo Zdrowia przepycha obowiązek szczepienia dorosłych kontrowersyjną szczepionką MMR. Objęte nimi będą osoby nieszczepione lub niemające udokumentowanego szczepienia. Według uzasadnienia przewidziane jest podanie 200 dawek szczepionek rocznie, ale z zapasów szczepionek dla dzieci w razie potrzeby można wykorzystać ich aż 400 tysięcy. "

Gość gość
ja sie ciesze bo jestem nieubezpieczony to mi mogą possać druta najwyzej

Gość gość
gość dziś A nieubezpieczonego nie można ukarać finansowo?

Gość gość
de facto kwestia przymusowych szczepień ukazuje marionetkowosć adwokackiej hałastry. tu sie powinna sypać sprawa za sprawą. a tu koorfa nic. adwokaci zajmuja sie kserowaniem pism urzędowych.

Gość gość
do tej pory jakos nikomu nie przeszkadzało że bezdomni umierają na zaplenie płóc. trzba ich bedzie hospitalizowac bez ubezpieczenia

Gość gość
poza tym kto mi udowodni ze sie nie szczepiłem prywatnie. lekarzy obowiazuje tajemnica lekarska a ja nie mam obowiązku sie nikomu tłumaczyc na co i u kogo sie lecze.

Gość gość
Mogą mi nawet milion kary wjebać, w dupie mam ich truciznę.

Gość gość
ale jak mnie zaczną do tego zmuszac to sie zrobie nieprzyjemny. nie lubie jak mi ktos za pozwoleniem nawet wtyka ostre przedmioty w ciało a co dopiero na siłe. trzeba będzie sie bronic.

Gość gość
o prokuratorach juz nawet nie wspomne bo w polsce nikt kliki nie oskarzy. oskarżający należa do kliki. dla mnie sprawa jest jasna. jak mnie zaczną kłóć na siłe to ja też ich będę musiał ukłóć

Gość gość
zreszta kto wie czy w sprawie nie chodzi o napiertolenie wierzytelności komorniczych. c***j wie jjak te cwele to rozliczaja. ogólnie to mam na nich wypiertolone a jak mnie który wkooorfi to mu zajepe młotkiem przez łeb i sie koorfa skończy sranie po krzakach

Gość gość
i c***j mnie obchodzxi który czerwony to będzie. policjant sędzia lekarz minister papiez czy dyrektor pgru. jak ktos na ciebie wyciąga ostrze to musisz mu wpiertolić swoje w oko zanim on ci wpiertoli swoje w doope

Gość gość
ja koorfa nie wiem męczys sie kooorfa opinc lat naprawie zakuwac paragrafy tylko po to żeby sie dowiedziec ze to wszystko jest bez znaczenia. troche współczuje tym ludziom chociaz oni sami nie wiedza jakie offiary losu z siebie zrobili

Gość gość
coś wam powiem. te koorfy które wami kierują zgarnia dole którą wy powinniście zgarniać. jestescie koorfa chodzącymi peesdami a nie prawnikami.

Gość gość
zresztą koorfa....choj mnie to obchodzi wszystko

Gość gość
zeby to chociaz mozna było nazwać ugoda...ba w ogóle jakąkolwiek umową korzystną dla obydwu stron. ale gdzie tam. jak was na sieł odciagną od kserowania urzędowych formularzy to srata pod siebie zgodnie z ustalonym protokołem i uszeregowaniem w tym skooorfiałym towarzystwie. na c***j wy sie tam pchaliście w ogóle? kooorfa ograbionego 10 razay sie już duzo nie wyciśnie. sami se kręcicie na siebie bata. ja wiem że fajnie łykac siopke za bzdune proceduralne bohomazanie ale koorfa to wiecznie trwać nie będzie. macie sznse sie jeszcze wypisac z tego pańszczyxnianego sojuszu zanim przestaniecie byc komukolwiek potrzebni. bo ludziom już do niczego nie jesteście potrzebni

Gość gość
co wam koorfa zrobia jak zaczniecie działac zgodnie z prawem? zarekwirują wam kooorfa kserokopiarke? co wy koorfa macie? czego sie nachapaliśta? domku koorfa n wsi? dwóch samochodów kooorfa? zeby nie bida to by wam nawet nikt tego nie postawił za taka pensje. liczyc koorfa nie umiecie? ja wiem ze prawo to nie matematyka ale koorfa by sie wam przydało troche liznąc dla odmiany...zamiast wiecznego lizania rowa

Gość gość
dlatego wyginiecie. bo jestescie bydłem bez ambicji

Gość gość
najlepiej koorfa na gotowe przyjśc żeby ustawieni smarowali trybiki w głowie koorfa. żeby coś od początku zacvzać i stworzyć to już przerasta wasze pojmowanie człowieczeństwa.wieczny handel koorfa odpustami niczym sie nie róznicie od tej jepanej kościelnej zgrai pedofilów. c***j was wszystkich koorfa zwącha. zapewaniam was o tym.

Gość gość
maciue tego pecha że niedługo to ja bbęde rozdawał kolorowe papierki z średniowiecznymi ministrami. jeżeli o mnie chodzi to nie dostaniecie do powąchania nawet kooorfa starego banknotu z chopinem. piertolta sie cwele

Gość gość
dla ścisłości dodam, że chopin to minister kultury i sztuki na uchodźctwie w dobie romantyzmu chyba. tzn nie wiem ale podobno urodził sie w żelazowej woli. żelazowa wola to coś czego nigdy nie mieliście nie macie teraz i nigdy mieć nie będziecie. i nie chodzi mi o latyfundia

Gość gość
rodzi sie pytanie na co was w ogóle jeszcze hodują. pewnie dla pozorów ewentualnie jako wystawiają was jako czujki tudziez prywatnych urzędników sądowych. c***j wie. z mojej persppektywy generujecie tylko niepotrzebne koszta miedzxy innymi dla bardziej pożytecznych ludzi. jakby was usunac to pewnieby sie ucieszyli.

Gość gość
kto sie ma z kim dogadać i tak sie dogada co najwyżej stawiają was przed faktem dokonanym i proszą o gimnastykę języka by rzeczone postanowienia brzmiały wystarczająco "prawniczo" dla ludu. jeszcze rozumiem jakiś główny ksiegowy czy cos. ale cała reszta to doprawdy jest jakiś koorfa niesmaczny żart:D

Gość gość
także w sumie na c***j ja sie do was produkuje? chyba z litości

Gość gość
wiecie co znaczy, że kosztami obciazony został skarb państwa? tzn ze wasza praca na akord i hautura obciaża podatnika o w ten czy inny sposób. w skali globalnej są to potęzne pieniądze. Mozna to póxniej przedstawic ludziom jako dług publiczny. czyli co robicie? sprzedajecie koorfy państwo drapieznym banksterom za kooorfa jepane drobniaki. wiecie do czego ci ludzie są zdolni? myślicie że im koorfa zalezy na waszych usługach? albo na demokracji lub jakimkolwiek innym systemie? maja na to kooorfa wypiertolone tak samo jak i na was debile/

Gość gość
jak wam sie wydaje ze macie te fuche dziedzicznie to was rozczaruje. jak sie wpiertole w ten śwait w którym nikt nigdy nie słyszał o jakimś w doope japanym małym cweliku prezesie sądu najwyższego albo jeszcze wyższego to wasze być albo nie być będzie zalezało od kilku mało istotnych cyfr daleko po przecinku. a ja mam przeczucie że sie z cyframi polubimy. także mówie wam to póki jeszcze moje wkorfienie nie ma szansy sieprzełozyć na waszą niedole. gdy taka możliwość sie pojawi to juz po was

Gość gość
powiem wam jak to śmiga. to banda skooorfieli alee i niezwykle pragmatyczni ludzie. ja mam te przewgę ze znam ich plany przynjamniej częściowo. oni mają te przewagę ze moga to wykorzystac na swoja korzyść. wizerunek posępnego despoty nie ma tu zastosowania. dlatego ja sie z nimi dogadam a wy juz nie. ja będę miał swoje warunki albo będzie mi sie wydaweało że są moje a oni będą udawali ze mi idą na ręke ewentualnie po prostu nbędą udawali ze sie im drzemło. jak wam sie zacznie palić grunt pod nogami to wasze poselstwa i delegacje po po dyrektywy i przywileje trafia na mur obojetności. oni moga nawet na pewną skale odpuścic ścisłą kontrole i pozostawic rzeczom swój bieg. a wtedy kooorfa nie znajdzie sie takie drzewo na które udałoby sie wam spiertolić

Gość gość
w sumie kooorfa z dwojga złego wole mieć doczynienia z nimi niż z wami. z wami nawet nie ma za bardzo mozliwości sensownie o czymkolwiek pogadać juz nie wspominając jacy jestreście kooorfa bezkresnie i nieskończenie nudni i przewidywalni

Gość gość
ze se tam młotkiem postukata. tez koorfa mam młotek. tylko że w przeciwieństwie do was nie używam go do niszczenia mebli zakupionych za publiczne pieniądze.