Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalona27

Co się z nim dzieje?

Polecane posty

Gość Napalona27

Od miesiąca się nie kochamy. Wczoraj było miło, calowalismy się i w ogóle i czuję że mąż jest gotowy. I w pewnym momencie odsuwa mnie i mówi że nie ma ochoty... Ja napalona, on też już był twardy i takie coś... Chyba posuwa kogoś na boku. Bo to nie jest normalne...

Gość cxdfdx
erekcja czesto następuje jesli ma sie pelny pecherz i nie zawsze jest sie wtedy podnieconym .. Jeżeli facetowi stoi nad ranem to nie wiesz czy on ma ochote , czy tylko chce sie wysikać , a jak sie wysika to mu opadnie .

Gość Napalona27
No tyle z rybołówstwa wieczorem a nie rano. I nie chciało mu się siku bo odwrócił się ode mnie i poszedł spać...

Gość Napalona27
Ktoś jeszcze się wypowie.?

Gość gość
Droga autorko, zupełnie nie jest to normalne. Twój mąż podniecił sie i nagle odwrócił sie i poszedł spać, przerabiałam taki temat. W trakcie „wiedl” mojemu mężowi- pózniej okazało sie, ze bardzo sie zakochał i nie potrafił ze mną kochać sie. Podejmij obserwacje, bo to nie jest fair wobec Ciebie.

Gość Napalona27
Obserwuje i coraz częściej myślę że jest ktoś inny... Zero czułości, jest opryskliwy i nie rozmawiamy już prawie w ogóle.

Gość Napalona27
Jak wychodzi po pracy na zakupy to zamiast iść do sklepu, do którego mamy 10 min to idzie na drugi koniec miasta i wraca po 2h...

Gość gość
Jest zakochakochany w innej u nie chce jej "zdradzac" z zona!

Gość Napalona27
To co mam zrobić.? Przycisnac go, żeby mi powiedział prawdę?

Gość Magoria
Autorko. Przykre, ale mąż kogoś ma i jest zaangażowany w „temat” bardzo emocjonalnie. Gdyby z kochanką łączył go tylko Sex, potrafiłby sexić także z Tobą bez problemu. Nie sądzę, ze podejmie temat rozmowy, a jak bedziesz go naciskać, zapewne zrobi z Ciebie fantastkę, która wymyśla niestworzone historie. Co zamierzasz autorko?

Gość Napalona27
Nie wiem... Może masz jakiś pomysł?

Gość Napalona27
Ktoś pomoże? Jestem załamana. Czułam to. Mówi się że kobiety czują zdradę. 6 zmysł czy coś... To chyba prawda. A dwa tyg temu malowalismy mieszkanie, zrobiliśmy piękny pokój naszej 3 letniej córce...

Gość Magoria
Trudno to o sensowne porady, to przykre, trudne i bolesne.. Jak bedziesz naciskać- wyprze się. Moze jak będziecie siedzieć wieczorem, spokojnie powiedz o sytuacji „koleżanki” niby i opisz, ze okazało sie, ze mąż ja zdradza itd i powiedz, ze wolałabyś nigdy nie znaleźć sie w takiej sytuacji, a jeśli które kolewiek z was zakochałaby sie w innej osobie- lepiej byłoby sie rozstać i dać drugiej stronie na uczciwe ułożenie sobie zycia z kim kto bedzie uczciwy. NIE naciskaj go! Bo awanturami itd.pchniesz go jeszcze bardziej w ramiona tamtej :(

Gość Napalona27
Jak zaczęliśmy się spotykać ze sobą to ustaliliśmy takie "zasady". Gdyby któreś z nas poznało kogoś innego to, żebyśmy powiedzieli sobie szczerze o tym a nie zdradzać się. Teraz już nie wiem co myśleć...

Gość gość
To może któregoś wieczoru na spokojnie przypomnij mu o "waszych zasadach" ?

Gość Napalona27
My w ogóle rzadko rozmawiamy. Wiecie jakie to okropne uczucie? Siedzieć razem słuchać muzyki i milczeć. Gdzie kiedyś potrafiliśmy rozmawiać o p*****lach... Zmienił się. Dogryza mi ciągle. Krytykuje, i często podnosi głos. Dlatego wolę się nie odzywać za często.

Gość Magoria
Autorko, ja z moim temperamentem nie wytrzymałabym takiego traktowania, milczenia i ignorancji ze strony partnera :( Spraw sobie jakas przyjemność( fryzjer kosmetyczka, nowy zapach) przeanalizuj wszystko na spokojnie, nie zadręczaj się. Rozmowa z nim bedzie niezbędna. Powiedz, ze złe czujesz sie w tej relacji od jakiegoś czasu, ze zmienił się, złe Cię traktuje itd. Sama wiesz co czujesz najlepiej

Gość Napalona27
Pewnie ze juz z nim rozmawiałam. Jemu taka relacja nie przeszkadza. Prosiłam żeby zaczął mnie traktować jak kobietę, tak jak kiedyś. Oczywiście pokiwal głową i mówił, że tak będzie. No chyba w przyszłym wcieleniu. Na weekend przyjeżdża mój brat do nas. Będzie z kim córkę zostawić, wtedy sobie poświęce ten czas.

Gość gość
Czy on ma problemy z erekcją ? Staje mu od razu po tym jak się rozbierzesz czy dopiero po dłuższym czasie jak się wzajemnie pobudzacie ? Facet może jest znudzony, nie podniecasz go na maksa jak dawniej . Są sytuacje, takie przypadki dopiero jak kobieta weżmie penisa do ręki, to kolesiowi twardnieje - to jest pierwszy sygnał, że jest coś nie tak

Gość Napalona27
Nie ma problemów. Zawsze dzialalm na niego. Wczoraj przy samym całowaniu się podniecil, tym bardziej że miesiąc nic(bynajmniej ja) I ot tak sobie nagle mówi że nie ma ochoty? Pała mu stoi a on mi mówi takie coś? Nie... Dla mnie coś jest nie tak.

Gość gość
i to jest niepokojący sygnał - podnieca się dopiero podczas całowania ..

Gość gość
Ja też tak często mam .. Staje mi, ale go nie walę. Po wytrysku człowiek jest zmęczony i chcę się spać .. Wieczorem przed snem to jeszcze ujdzie Z rana wytrysk jest do d**y.,,. Niszczy cały dzień, człowiek chodzi jak zombie z podkrążonymi oczami,,

Gość Napalona27
Serio? Podnieca nie podczas calowania to niepokojący sygnał? To jak według ciebie ma się podniecic? Spojrzeniem? Ten etap mamy już dawno za sobą. Zresztą nie pytam o to a o co innego....

Gość gość
dlaatego najlepiej mieć wytrysk między 18 00 -20 00

Gość gość
Za to kobieta w sztucznym świetle nie wygląa tak podniecająco jak przy pełnym słońcu

Gość gość
Zgadzam się, że IQman jest obecnie najskuteczniejszym środkiem wspomagającym męskość. W każdym razie u mnie skuteczność "przerosła" oczekiwania i to w pełnym tego słowa znaczeniu

Gość gość
Moim zdaniem IQman to najlepszych środke na popraweę erekcji, zarówno pod względem skutecznosci jak i czasu działania jaki można zastosować

Gość gość
U mnie też, obecnie po tym jak stosowałem iqman "cała maszyneria" działa jak należy, jak za najlepszych młodych lat

Gość gość
Też stosowąłem IQman i cąłkowicie się zgadzam z twoim zdaniem. Nie m,a chyba lepszego środka na poprawienie erekcji jak te tabletki