Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalona27

Co się z nim dzieje?

Polecane posty

Gość gość
Jak facet nie daje rady to trzeba mu pomóc.Kup mu tabletki IQman zobaczysz jak szybko wróci do normy.

Gość gość
Ja też stosowałem IQman i jestem bardzo zadowolony, w końcu seks jest znów przyjemnością

Gość gość
Stosowąłam IQman gdy miałem problemy z erekcją, środek okazał się bardzo skuteczny, a od czasu gdy go zacząłem brać to problemy znikły, teraz mogę się kochac bez obaw

Gość gość
Mi też pomogło zastosowanie Iqman. Długo było żle,później troszkę lepiej, ale dopiero po tyh tabletkach wszystko wróciło do normy

Gość gość
Ja tez stosowałem IQman i jak dla mnie okaząło się to, że go kupiłem i brałem idealnym rozwiązaniem, erekcja znów jest pełna,

Gość gość
Ja też stosowałem Iqman i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udąło mi się uzyskac. Znów mogę cieszyć się z seksu

Gość gość
Ja też stosowałem iqman i jestem bardzo zadowlony z efektu jaki uzyskałem, W końcu seks znów jest piękny

Gość gość
Ja sam stosowałem IQman i jak najbardziej jestem zadowolony, w końcu jakiś srodek przywrócił mi ze tak napiszę równowagę w tym względzie...

Gość gość
Jak dla mnie nie ma lepszego środka na poprawę erekcji jak iqman, stosowałem prawioe rok temu i od tamtego czasu żadnych problemów