Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama może Stelli

Imię STELLA do nazwiska....

Polecane posty

Gość mama może Stelli

hej mam na nazwisko Pokora, za 2 mce rodzę a mąz sie uparł na imie Stella dla coreczki, mnie sie tez nawet podoba ale mam watpliwosci czy pasuje do nazwiska? co w ogóle sądzicie o tym imieniu? jest ok?

Gość gość
Stella kojarzy mi się z nazwą papieru do du-py, poza tym pewna firma produkująca papier, artykuły śniadaniowe, worki na śmieci itp tak się nazywa STELLA Pack...

Gość gość
To imie nie jest ładne. Wiem, ze oznacza gwiazdę ale brzmi jak dla grubej prostytutki

Gość gość
Nie podoba mi sie i nigdy nie podobało.

Gość gość
hahaha ty od StellaPack-to idac tym tokiem myślenia musiałoby nie być Janów bo jest Jan niezbedny... :P Autorka pyta czy imie pasuje do nazwiska? według mnie pasuje nawet.

Gość gość
Dla mnie imie jest neutralne, aczkolwiek do nazwiska pasuje srednio. Ja bardziej widze to imie w polaczeniu z jakims obco brzmiacym nazwiskiem (Miller, Berg- to takie przyklady z mojej rodziny, zeby zobrazowac o co mi chodzi). Ale Autorko, to jest tylko wasza decyzja i to wam ma sie podobac a nie komus z formum :)

Gość gość
Znam jedną stelke. Ma 5lat. Akurat nazwisko typowo z końcówką- ska. Twoje też pasuje. Takie kombinacje czasem się słyszy, że wasza to nic dziwnego. Trochę z innej beczki. Po porodzie leżałam z dwiema dziewczynami. Jedna miała na nazwisko Nijak. Położne wchodziły i pytaly: jak nazwisko. Nijak. Ich miny bezcenne

Gość gość
miller i berg to pewnie jakaś żydo-niemiecka rodzina ble

Gość gość
mnie sie tez wydaje ze pasuje Stella Pokora. jest ok. moze wybralabym inne ale brzmi dobrze.to wam ma sie podobac.

Gość gość
Stella Pokora - jak dla mnie trochę dziwnie się wymawia to imie i nazwisko. Kilka razy wymówiłam to głośno i wg mnie nie pasuje. Ale jeśli wam się to imie podoba, to nazwijcie tak córkę. Za ileś lat i tak może wyjdzie za mąż i zmieni nazwisko. Znam wiele osób których imiona nie pasują do nazwisk, i koleżanki które miały idealne połączenie, a po ślubie już ich imiona nie brzmią tak ładnie przy nowych nazwiskach. Imie dziecka ma się wam podobać, to czy pasuje do nazwiska czy nie to jest sprawa drugorzędna, a nawet trzecio...

Gość gość
imie jest "miekkie" a nazwisko "twarde" wiec 1 zasada zachowana.

Gość gość
śluby są passe, tylko wieśniary i otumanione religią debilki to robią hahahaha

Gość gość
miller i berg to pewnie jakaś żydo-niemiecka rodzina ble x taa, zapomnialas jeszcze o masonach i cyklistach, takich tez mam w rodzinie hahah :D oceniac kogos po nazwiskach-co za plycizna intelektualna

Gość gość
gość dziś miller i berg to pewnie jakaś żydo-niemiecka rodzina ble x taa, zapomnialas jeszcze o masonach i cyklistach, takich tez mam w rodzinie hahah smiech.gif oceniac kogos po nazwiskach-co za plycizna intelektualna x I pewnie do tego weganie. A kysz!