Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy ciazy ?! POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam od 2 dni dosc mocne klucie jajnikow oraz bol w odcinku ledzwiowyn. Gdy leze jest lepiej. Czy to moga byc wczesne objawy ciazy? Dodam ze wg miesiaczki to bylby dopiero 3 tydzien ciazy. Bole bardziej przypominaja te na ovu a nie na miesiaczke... Na objawy ciazy nie za wczesnie? To na pewno nie ovu bo cykle mam 24 dniowe a 2 dni przed spodziewana owulacja mialam stosunek przerywany, ale chyva na objawy ciazy jest duzo za wczesnie ?:( pomocy .. Ktoras z was miala klucie jajnikow tak wczesnie ? Okres powinnam miec za 5 dni..

Gość gość
Nie rozumiem paniki? Poczekaj do okresu najpierw. Przeważnie pierwszym objawem ciazy jest zatrzymanie miesiaczki. A Ty do miesiaczki masz 5 dni. Czekaj cierpliwie.

Gość gość
Nerwy bo jedna dzidzie stracilam..

Gość gość
Z takim podejscie to i zaraz nastepna stracisz. Czekaj do okresu i sie nie stresuj.

Gość gość
Moim głównym objawem było silne kłucie w prawym jajniku. Następnie dwa dni przed spodziewana @ zrobilam test - 2 kreseczki :)

Gość gość
Czyli jednak takie przypadki sie zdarzaja, ze objawy wystepuja tak wczesnie. ... No coz,nie pozostaje mi nic tylko poczekac do miesiaczki