Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WIANKI ANKI

7 tygodniowe niemowle często sika

Polecane posty

Witam, mój 7 tygodniowy synek sika co godzinę. Karmie tylko piersią co 2- 2,5 godziny. Po ok godzinie od zakończenia karmienia Mały budzi się , a pielucha cała jest mokra. Czasami podczas przewijania potrafi jeszcze mnie obsikać. Mocz jest słomkowy i nie ma nieprzyjemnego zapachu. Od około tygodnia zmagamy się ze wzdęciami, podaje espuumisan 100 i zmieniłam dietę i bardziej uważam na to co jem. Synek od tego czasu sika częściej a kupek jest mniej. Gorączki nie ma ale jest bardzo marudny i często płacze. Podczas usg pediatra stwierdził ze Adi "sika jak stary chłop- dużo i do końca" bo akurat dał popis swoich umiejętności :-) Tylko ze wtedy jeszcze nie sikał tak często. Następną wizytę u pediatry mamy dopiero za tydzień. Proszę powiedzcie czy to normalne ze On tak często sika?

Gość gość
przeciez to maluszek- maly pecherz wiec czesto sika :)

Gość gość
No pewnie, ze normalne...rozmieszylas mnie troche takim pytaniem.

Gość gość
nawetnormalne by bylo co karmieniekuperobil cotak przezywasz naa pampersy cizal

Gość gość
Tylko się cieszyć że często siusia to potwierdza fakt że wszystko działa prawidłowo.Mogłabyś się martwić gdyby nie siusiał przez pół dnia.Z kupkami to indywidualna sprawa ,każde dziecko inaczej się wypróżnia,Moja córka jak była noworodkiem robiła po 3 kupki dziennie.Teraz ma 3 latka i robi grubszą sprawę raz na dwa dni.