Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o zachowaniu mamy mojego chlopaka?

Polecane posty

Gość gość
"Z tego co zrozumialam ona byla spodziewana, ty zjawilas sie niespodzianie, w dodatku zadnego "- a gdzie ja tak napisałam? Akurat tak sie sklada, ze ja bylam tam wczesniej bo pomieszkujemu u siebie na zmiane z facetem od jakiegos czasu. A z tym ,że sie rozchorowalam i nie bylo ze mnie zadnego pozytku to mnie rozwaliłaś :P tak, specjalnie sie rozchorowałam

Gość gość
19.35- No niezbyt pomoglas. tak, szczegolnie jak ma do pokonania 150 km bo taka odleglosc nas dzieli

Gość gość
No dobrze, a waszym zdaniem gdyby byla taka sytuacja, ze jego mama by przyjechala do mnie w gosci i sie rozchorowała, to tez nie powinnam sie tym przejmować w tym momencie? Taka czysto teoretyczna sytuacja

Gość gość
Przykładowo przyjechaliby do mnie z facetem, faceta by akurat nie bylo, a ona by sie rozchorowała i została ze mna. To powinnam sobie wtedy pomyslec- aha , to prawie obca baba, w dodatku zwalila mi sie na glowe i jeszcze rozchorowała, jeszcze nie zarazi wiec lepiej w ogole nie bede sie nia interesowac. Serio tak uwazacie?

Gość gość
To raczej prowo, ale nie rozumiem jednego-dlaczego nie wróciłaś do siebie do domu?

Gość gość
Dla mnie oczywistym jest ze jak ktoś jest chory to wypadałoby spytać czy nie podać wody, herbaty itp...

Gość gość
19.40---> Twoje slowa"przyjechala do niego jego mama na kilka dni z innego miasta. I wtedy tez odwiedzilam go ja." Z tego tekstu: wynika, ze przyjechalas bardziej nuiespodziewanie niz mama. Albo nie potrafisz przelewac wlasnych mysli "na papier"...

Gość gość
Ta osoba zawsze pieprzy bez sensu i zakłada ciągle podobne topiki w "ważnych" sprawach, schizofrenia jej dolega.

Gość gość
Ja już kiedyś czytałam dokładnie te sam temat.Myślę że to ta sama autorka. Nawiasem mówiąc wsadziłaś duuupsko do cudzego wyra i jeszcze chciałaś niańki?chyba oś z głową nie tak przygłupie.

Gość gość
Matka przyjechała i zaraz zjawiłaś się ty? to dlaczego tam siedziaś ,wypadało być kilka godzin i wracać do domu,to był czas dla matki a ty zaburzyłaś im spokój .Musiało to trwać trochę bo nie wierzę że po 2 godz.wizyty dopadło cię 39 stopni.Za grosz nie masz wstydu.