Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

22 lata i brak faceta to normalne?

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka. to już powoli staje się moją obsesją. Budzę się i zasypiam z myślą, że też chciałabym być z kimś w związku. większość moich koleżanek z byłej klasy jest już po ślubie, niektóre już nawet dzieci mają a ja nawet nigdy nie miałam faceta, nawet nie wiem jak to jest się całować, że o seksie nie wspomnę... zazdroszczę im! z desperacji założyłam sobie nawet konto na portalu randkowym. raz spotkałam się z jednym chłopakiem ale na jednym spotkaniu się skończyło, rozmowa mimo że nam się nie kleiła ja liczyłam ze z czasem będzie lepiej, że będziemy parą, ale on już się nie odezwał... każdego spotkanego faceta traktuję jako ewentualnego męża... wymyśliłam sobie że zacznę chodzić na basen bo może tam kogoś poznam... marzę o mężu, dzieciach, obrączce... nie wiem dlaczego, ale jak wspominam że nigdy nie miałam chłopaka i byłby moim pierwszym ten po jakimś czasie zrywa kontakt i że "to dziwne że przez tyle lat jeszcze nikogo nie miałam". obawiam się że zostanę starą panną koro przez tyle lat nikt mnie nie chciał... nie wiem to ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
Wieje od ciebie desperacją dlatego uciekają

Gość gość
ja mam prawie 28 lat i jestem dziewicą, nigdy się nawet nie całowałam, mam schizofrenie z przewagą objawów negatywnych

Gość gość598
gość dziś ja też mam 28 i od zawsze jestem sama. Nikt mnie nie chce po prostu albo jestem zbyt nieśmiała żeby kogoś mieć. Umrę jako dziewica która nawet się nie całowała :(

Gość gość
Jak chcesz to mogę sie tobą zająć kochanie:)

Gość gość
Też mam 22 lata, jestem dziewczyną i również jestem singielką. W klasie 1 liceum mialam rok chłopaka i od tego czasu jestem samotna. Moja sytuacja jest spowodowana tym że choruję na fobię społeczną czyli innymi słowy jestem chora na nieśmiałość mało tego jestem introwertyczką. Uroda to kwestia drugorzędna jednak akurat pod tym względem jest u mnie ok. Ale co z tego skoro mój charakter i fobia zniechęcają chlopakow do mnie. Ty pewnie kogoś poznasz uwierz :) natomiast ja powoli godzę się z tym że będę już sama.

Gość gość
Alez masz babochlopa:P najlepsza l9dziare w mieście a i tak nikt a może dlatego nikt z miejscowych jej nie chce, śmieją się z frajera który jest z nią w " zwiaxku" i którego ten fakt bardzo podnieca, 1 związek 54latka:P może dlatego?