Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem uzależniona od facebooka?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki problem. Zauważyłam, że bardzo często zdarza mi się wchodzić na facebooka. Kiedy jestem w domu wchodzę praktycznie co godzinę, a czasami to nawet co pół godziny albo co 20 minut. Praktycznie nic nie udostępniam, nawet zdjęć nie dodaję, ale mam taki dziwny nawyk, że ciągnie mnie żeby tylko wejść na tego facebooka i przejrzeć nowe informacje i zaraz wychodzę. Nie siedzę tam długo, może parę minut, ale niestety muszę wchodzić często. Nawet pokłóciłam się o to z chłopakiem, bo ciągle mnie tam widzi i mówi, że jestem uzależniona i powinnam wchodzić mniej :( On np. wchodzi może z góra 2 razy dziennie i to na chwilę :(

Gość gość
Mam tak samo cały dzień siedzę na fb a tam naprawdę nic ciekawego nie ma Zawalam sprawy domowe bo muszę w necie posiedzieć i marnuje czas Nie mogę poczytać książki czy poćwiczyć bo co chwilę sięgam po telefon :(

Gość gość
No to chyba jednak jest problem i poważny :( Mam nadzieję, że uda mi się nad tym zapanować, bo naprawdę zauważam, że ten facebook nic nie daje, ale uwolnić się od niego nie mogę :(

Gość gość
Nie dziwię się Twojemu chłopakowi. Mój też jest uzależniony - po pracy wraca zje,umyje się i non.stop telefon w ręku siedzi na fb na jakimś forum Już prośby ani groźby nic nie dają. Chcę odejść bo to chore

Gość gość
Mój związek też prawie się rozpda przez facebooka :( Mój chłopak chyba jest zazdrosny, że tam piszę z kimś albo szukam kogoś :( Najgorsze, że mu powiedziałam, że jak chce to sobie może wejść na moje konto i zobaczyć, ale on nie chce robić takich rzeczy :( No i zawsze kończy się na kłótni :(