Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak to jest kochać?

Polecane posty

Gość gość
21.24 myślisz, że obchodzi mnie twoje zdanie? Zawsze reagujesz nerwowo na słowa prawdy, pewnie dlatego, że myślisz podobnie i wiesz, że nic dobrego ciebie nie czeka, tylko chamka brzydka i glupia, choć ambicje masz wielkie sądząc po krytykowaniu przez ciebie urody czy zachowania kobiet o wiele lepszych od twojej zakłamanej chamki.

Gość gość
o prosze juz się szmacisko do następnej zyczliwej osoby napina:O:O gońcie ta szmate z kafe jej miejsce jest w grobie na cmentarzu i mam nadzieję, że jak najszybciej tam trafi!!!

gość dziś nie reaguje. Przyznaje się nie jestem warta miłości, tym bardziej tej fizycznej. Świat rządzi się swoimi prawami

Leże zmęczona, chora w łóżku i szczerze mówiąc, nie chce mi sie dyskutować o miłości dlatego nie pociągnęłam dalej tematu ;)

Gość gość
ty kóórwo HIM renegatka zapiertalaj lepiej dziecio ciepłe ubranka na zime kupic!!! o ile masz za co, patologiczna ściero!!!!!!

Mój post był odp dla tej osoby.:) gość dziś wątpię, czy jest ktoś na świecie, kto może pokochac takie ścierwo jak ty kałzella! ty nie zasługujesz na miłość, dlatego jej nigdy nie nie zaznasz !!

Gość gość
co dasz juto na sniadanie swoim dziecio HIM znowu jajka ?? ty kóórwo zapiertalaj do pracy robic na swoje potomstwo, bo inaczej będa takim samym ludzkim góównem jak ty!!!!!! z resztą i tak beda...:O:O

Renegatkaa dziś jeśli chodzi o jajka śmieciu, jest to jeden z lepszych wyborow na podanie dzieciom porczas śniadania. Są bardzo pozywne. A Twoje co pewnie wp*****laja jakieś tak płatki k***a czekoladowe prosto z fabryki śmieci, konserwantów i sztucznych barwników. Taki z Ciebie ojczulek, po c***u fest, nawet nie zainteresuje się zdrowiem własnych dzieci i nie mówiąc tu już o wychowaniu. Bo pewnie dzieciaki same się wychowują, mając takiego s******lonego ojca jak Ty!

matka boska bajkowa dziś facio jeśli chodzi o Ciebie, masz głos jak brat transa z chłopaków do wzięcia.

Gość gość
Tylko prawiczki potrafią kochać