Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak to jest kochać?

Polecane posty

Gość 43 cm vv bicepsie
Abstrachując jaką ma płeć to Wrozbella to jest jednak dziwna- im bardziej ktoś ją niszczy, hejtuje , wyzywa tym bardziej ona się do tego kogoś przyczepia.Przypomina to te laski co latają za katującymi ****adbojami

Gość gość
Kobiecykarol89 a mialam Cię za fajnego chłopaka a widzę, że też zacząłeś obrażać kobietę! A ponoć geje to najserdeczniejsi przyjaciele kobiet. 100-89+17 równa się Twój wiek :classic_cool:

Gość gość
wrozbell to smieć i odpad ludzki, ktory nigdy nie założy rodziny i nie będzi normalnie zył. To margines, ciesze się, że takich góówien jest mały % w naszym społeczeństwie

Gość gość
Wrozbella dziś Może jestem Twoim aniołem stróża, kto wie :classic_cool:

Nie wiem czy to prawda o Wrozbell ale przyznal/a sie ze gadal/a przez tel. z tym przegrywem, to mozliwe skoro mu sie az tak nie spodobala ze ten cycek postanowil z tym poleciec na forum publiczne :D

Gość 43 cm vv bicepsie
Wrozbella - Mozesz sobie pisać że to do jaj ale to jest dziwne.Latasz wokół wyzywającego cię kato jak mucha wokół gòwna.To moze świadczyć o twojej obniżonej samoocenie i pochodzeniu z patologicznego środowiska.Nie twierdzę jednak że tak jest na pewno ani nie potępiam cię.😴

Gość gość
kato nosi dzinsy bugjo, air maxy z bazaru za 40zł, polar ze szmateksu za 5zł

Nie ważne co nosi. Moją uwage przyciągnął jego nienaturalnie krótki kciuk.:D Jest pewna teoria-mały kciuk, małe dłonie = mały...:D I ogólnie były obleśne, zniszczone.

Gość gość
Nawet na bezdomnego nie powiedzialabym, że jest odpadem ludzkim. Teksty chyba od taty się wyuczyles jak wracał pijany a ty sikales po kątach, że znowu będzie awantura. Tak kotarbus to Twój tatuś nauczył Cię szacunku wyzywajac Twoja mamusie od odpadów ludzkich i śmieci trzaskajac jej czym popadnie, bo tatuś nie potrafił na wodzy trzymać emocji. W sumie jakby Twoja mama była mądra to by zostawiła oprawce i może byś wyrosnal na mądrego i dobrego człowieka :)

Biedne prawiki łudzą się że dopieką Wrozce bo robila ich w cihyuja cale miesiace :D:D:D przegrywy pirdlone ha ha ha wypad na rokse przegrywy placic dziffkom!!!

Gość gość
Renegatkaa dziś Nic mi nie dolega, poważnie, ale cieszę się, że Ciebie tak rozbawilem :classic_cool:

Gość prawik266
43 cm vv bicepsie dziś Tez to zauważyłeś. haha Lgnie do badboi i stara sie ich leczyć haha. Druga sprawa : musiała mieć zrypane dziecinstwo bo ciagnie ja do auto destrukcji/przemocy itp. Gubi sie gdy ktoś jest normalny. Trzecia sprawa : straszne musi mieć kompleksy ,bo szuka aprobaty u każdego kogo sie da. Czwarta sprawa: to zbieranie zdjęć od każdego z forum.Czy to was nie dziwi ? Może to jakiś zakamuflowany glina . Piąta sprawa : Może pracować dla forum i robić sztuczny fejm.

Gość gość
Na kafeterii od kad pamiętam to każda od transow wyzywali. Nawet oszke, że jest barlosiem :D za dużo internetu i wszędzie widzą transy vel miriam :D

gość dziś Tamten post był do - dziś wrozbell to smieć i odpad ludzki, ktory nigdy nie założy rodziny i nie będzi normalnie zył. To margines, ciesze się, że takich góówien jest mały % w naszym społeczeństwie 😴:classic_cool:

Gość gość
obojniaki powinny zostać uśmiercone [rz porodzie, sorry ale takie mam zdanie. Na chóój takie góówna bez przyszłości mają zyć ??

Gość 43 cm vv bicepsie
22:59 no w sumie Wrozbella jako 22 lata przegrywu coś tam narzekała na swojego ojca itd więc coś może być na rzeczy

gość dziś Bo sam ma fiuta 2 cm i czuje sie obojniakiem. Wyrzuca swoje kompleksy :D ×D Biedroń kiedyś podobno był homofobem, bo nie akceptował swojej orientacji, i tu chyba tez jest takie wypieranie. :D

usmiercone przy porodzenie to powinny byc tacy pseudo faceci siedzacy na forum dla bab i naprawiajacy tu swoje skrzywione ego przez takie durne tematy jakie zakladają i sytuacje jakie stwarzają z kobietami :o

kobiecykarol89 dziś usmiercone przy porodzenie to powinny byc tacy pseudo faceci siedzacy na forum dla bab(...) - napisał facet siedzący na forum "dla bab" :D

Gość gość
Tak na prawdę to każdy ma problemy :) małe czy duze, ale ma każde. Gdybyście tak swoją energią zamiast hejtowac na kafeterii to strajkowali, że mało zarabiamy w naszym kraju! Od 2018 ZUS będzie droższy dla przedsiębiorców, także nawet jak najniższa krajowa będzie 2100 to wynagrodzenie będzie takie samo niskie jak w tym roku. Teraz inwestują w patologie co nie pracuje tylko dostają 500+ a na kolejne dziecko 1000 i tak w kółko to dostają więcej pieniędzy niż mala firma która próbuje się rozwinąć i osoby na najnizszej krajowej!

Gość gość
prawik266 dziś 43 cm vv bicepsie dziś Tez to zauważyłeś. haha Lgnie do badboi i stara sie ich leczyć haha. Druga sprawa : musiała mieć zrypane dziecinstwo bo ciagnie ja do auto destrukcji/przemocy itp. Gubi sie gdy ktoś jest normalny. Trzecia sprawa : straszne musi mieć kompleksy ,bo szuka aprobaty u każdego kogo sie da. Czwarta sprawa: to zbieranie zdjęć od każdego z forum.Czy to was nie dziwi ? Może to jakiś zakamuflowany glina . Piąta sprawa : Może pracować dla forum i robić sztuczny fejm. Szósta sprawa: wyjątkowe zachęcanie do wymieniania się mailami z których wyciągane jest IP piszących do niej Siódma sprawa: prowokowanie jak się da i ciągnięcieeeee tematów jak na rasowego randomowego troola przystało. Ostatnia sprawa: to internet, nie tylko trzeba być ostrożnym, ale i trzymać dystans do każdego.

Gość gość
Od 2018 roku zrywki/siatki podrozeja z 0,20 gr do 1 zł!

gość dziś Ja ciagle tu powtarzam, żeby do psychologa poszły a nie na forum się produkowały te prawiki to nie...oni nie mają problemu :o wiec to ich "sposob" na zycie i jest :classic_cool:

Dobrze wiecie, że ja szanuje zarówno mężczyzn jak i kobiety. Ja ojca nie miałam nigdy, to fakt. W sumie to było tak, że owszem on zyje ale nic poza tym. Nie lgne do bad boyow a jedynie "sorawdzam" ich światopogląd i sposób na życie. Dużo czytam o psychologii o ludziach. Badboy-Ten tym interesuje mnie bardzo. Może inaczej bym go nazwała, badboy jest tutaj zbyt "delikatnym" słowem jeśli chodzi o taki stan umysłu jaki ma Grzesioo. To jest coś znacznie gorszego. Nie wiem jak to nazwać, głupota z wyboru albo głupota z przyzwyczajenia albo i nawet głupota z uzależnienia?