Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak to jest kochać?

Polecane posty

Tez ciągnie mnie do toksyków, lubie takie niestabilne, trudne relacje, bo sama taka jestem, ale taki facet przede wszystkim musi być inteligentny. grześ to zwykła ordynarna pisda, żaden badboy:D

Gość Akimuszki1212
Co tu się wyprawia? O.o

Renegatkaa dziś dokladnie. kotarba to po prostu taka patologia. Ewentualnie tylko się zgrywa. Ale wątpię, to nie trwałoby przecież tyle lat ;)

Gość gość
Karolek jak będą mieli 60 lat to zdadzą sobie sprawę ile zmarnowali czasu :D życie im przecieka przez palce. Oni nie krzywdza wrozbelli tylko marnują się w sieci. To już uzależnienie od Internetu :)

Gość Gregoryyyy
Wyczuwam Konfiture !!!!! hal hal hal

gość dziś no właśnie to mnie najbardziej zastanawia, czy oni naprawdę poddali się w życiu i tylko zabijają tutaj czas, wyzywając się na innych i obwiniajac za swoje niepowodzenia?

Wrozbella dziś Również wątpie.:D przez myśl przeszło mi dziś że ten gość to nie grześ tylko ktoś sie podszywa, pisze jego stylem i robi sobie jaja. :D bo jak kuźwa można przez tyle czasu ( czasem po pare godz dziennie jak sie przejrzy jakiś temat) z uporem maniaka pisać w kółko takie bzdety? :D naprawde ciężko mi to ogarnąć;D

Gość gość
Mój chłopak jest najwspanialszy, a jeśli chodzi o wygląd to ma piękne oczy, nie jedna moglaby mu zazdroscic firanek rzęs grubych, dlugich i czarnych, do tego te brewki, jest przepiękny, cierpliwy na moje paranoje, to jest typ który nie lubi się kłócić, ale nie oddam go :D

Gość gość
Grzesiu nie raz był podawany do moderacji, oni już go znają i zablokowali mu dwa konta "Katowice" i "Kato" hehe, nawet jakby chciał kotarbus to nie nadaje się jako modek, nie przyjęli by tak inteligentnego inaczej do swojej grupy, ale fakt mają cierpliwość :D

Gość gość
Dzięki :) ale mimo jego zapewnień z natury jestem zazdrosnica :classic_cool:

Gość gość
Może Grzesio zatrudnia ludzi do hejtowania ludzi na kafeterii? To by się zgadzało, za każdym razem inne ip :classic_cool: Grześ ile płacisz za hejta?

Gość gość
Grześ ma neo ze zmiennym ip tadaaaa

Gość gość
Czyli tylko bramkę proxy, który dla upartego mógłby się dostać do jego danych, wystarczy przez z ip z chin do francji, z Francji do Niemiec z Niemiec do Polski i tadaaam mamy całą prywate :classic_cool:

Gość hihihiihi
Kałzella i ta druga pokraka. Jak was ciągnie tak do badboi ,to idźcie na resocjalizację więzienną.W pierdlu będziecie szczęśliwe i możecie nawracać biedactwa. W imię Łobuz kocha najbardziej :D

Gość gość
Wrozbella nie jestem, sam się kato chwalił, że ma bramkę proxy i tora i ze nikt go nie znajdzie

Gość gość
znajdzie bo nikt nie jest anonimowy

gość dziś no tak, ale nawet na niego można mieć sposób. Dla prawdziwego hakera to bułka z masłem.

Gość gość
Grzesiu ma neostrade 2Mbit/s

Gość gość
kobiecykarol89 dziś Akurat to marzenie każdej dziewczyny być zgwałcona/zdominowana przez swojego chłopaka, powinieneś o tym wiedzieć :classic_cool:

Gość gość
z niego taki haker jak sraka

Gość hihihihihihihihihi
No kto napisał ? Chce logi