Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak to jest kochać?

Polecane posty

Gość gość
wrozbella jest dziwolągiem i to jest największa kara dla tego góówna ! prawdopodobnie dlatego pluje na wszystkich, bo ma świadomośc tego, ze jej zycie będzie szmabem

Gość gość
dajcie nr do tej kóórwy

Gość gość
Proszę zostawić w spokoju Wrozbelle Dziękuje za uwagę

Gość gość
21.52 kto jest gorszym szambem od ciebie i twojej chamki? Twoje groźby uderza w nią i jej bliskich, Panie "jak ty nie potrafiłes jej zabić to nikt nie potrafi" i nie udało się i nadal grozisz?

kobiecykarol89 dziś a co Wy coś kręcicie z Filipkiem? No no, nie spodziewałam się po nim tego, że lubi chłopców.

Filipku, czyli nie znalazłeś, jak to szukasz od 1 w nocy to już minie doba niedługo :( kiepsko Wrozbella Ty mloda siksa masz czas na miłości, ja już zbliżam się do poważnego wieku i mi nawet nie wypada być sam :(

kobiecykarol89 dziś ja Ci powiem szczerze, jeśli jesli chcesz poderwać chlopaka geja zachowuj się bardziej zwyczajnie jak facet, a nie jak jakas niewydymka.

Gość 43 cm vv bicepsie
Filip?Jak ma się męczyć z wami babami to się nie dziwcie że będzie wolał facetów.Zresztą nie tylko on.🖐️

matka boska bajkowa dziś dokładniej stwierdziłam to po tym jak słowo w słowo powtórzyłes tutaj to o czym rozmawialiśmy przez tel i pisaliśmy na poczcie, elo ;) tak się nie robi.

Gość MartinPolishMen
Wrozbella Kocham Cię