Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak to jest kochać?

Polecane posty

Gość gość
A wlasnie, że mają się w co ubrać. Patrz na siebie brzydalu air maxy za 20 zł z lumpeksu i bluza z bazaru

Gość gość
Zadbaj lepiej o dłonie bo Twoje dłonie pokazują Twój 60letni wiek dziadzie. Niedługo będziesz wachal kwiatki od spodu.

Gość gość
Ale chamski temat

Gość gość
gość dziś co grozisz mi ? dzięki mam kolejny dowód, dla sądu rodzinnego :D:D

Mam taka prosbe- głównie do Grzesia -typu zajmij się swoim życiem, a nie ciągle masz na uwadze czyjeś inne. Naprawdę Twje życie jest aż tak nudne, że musisz koniecznie zająć się czyimś?! Weź się k***a w garść chłopie zanim będzie za późno, ja p*****le! Ileż można Ci powtarzać?!

gość dziś ona miała zapewne na myśli, że z tego twojego hejtowania, w końcu nabawisz się jakiejś poważnej choroby, czego skutkiem będzie smierc ;) i nie strasz ja sądem, bo na pewno, ja będę zeznawać przeciwko Tobie, pamiętaj!

Gość Pomarancza_Tymczasowa3
Grzesio ma malego i to jest powod jego frustracji na swiat ;)

Gość gość
Moje życie jest bardzo barwne i urozmaicone w przeciwieństwie do twojego Wrozbell. Staram się zrozumieć twoje cierpienie i ból egzystencji, jaki każdego dnia ci towarzyszy. Wiem, że walczysz wewnątrz sam ze soba, co jest zrozumiałe będąc osobą nijaką. Np sam temat"Jak to jest kochać" on doskonale obrazuje, to co w tej chwili przeżywasz i jaki jest twój stan emocjonalny. Ty cierpisz wrozbell i to jest dla mnie miód na moje serce :D:D

Gość gość
kocham obszczekujące mnie kundelki :D tupniesz nogą to spiertalają, ale dalej pyskują, czasem zataczają krąg ciągle się odgrażając :D:D Ty wrozbell pokazałaś swoją maluczkość, wiem doskonale z kim mam do czynienia. Nie ta liga dziecinko, do pięt mi nie dorastasz i dlatego codziennie pucujesz mi tu buty na wysoki połysk ty nijaka kafeteryjna personko

gość dziś skłamałabym jeśli powiedziałabym ze nie brakuje mi nic. I potrafię się do tego przyznać. I potrafię o tym rozmawiać. Nie tak jak w porównaniu do Ciebie, Ty wszystko skrywasz w sobie i właśnie to Cię gnębi i właściwie odreagowujesz tutaj na Nas. My nie jesteśmy jasnowidzami, masz problem, porozmawiaj, a nie graj ciągle jakiegoś nie wiadomo złego człowieka, agresora. Ludzie będą się z Tobą obchodzić inaczej niż teraz. Najważniejsza jest szczerość i troska o drugiego człowieka. Nie bądź zapatrzony tylko w siebie, mimo że Ty masz problemy, inni mają je również. Nie lepiej jest pomagać sobie nawzajem?

gość dziś nie jestem maluczka ani się Ciebie nie boje, nawet jeśli trzymałbys mi przysłowiowo "noz na gardle". Po prostu wiele razy tracę z Tobą sens pisania. Jak ja mogę Tobie coś tłumaczyć, skoro Twoje kolejne posty obrażają moją osobę. Tak bardzo boisz się rozmawiać o sobie? Tak bardzo się siebie wstydzisz?

Gość gość z miasta Katowice
Dobrze Wróziu, czy zostaniesz wobec tego moją powierniczką ? Czy będe mógł wypłakać ci sie na kolana i mnie odczarujesz, wydobywając ze mnie wartości jakie skrywam, pod tą maską ?

gość z miasta Katowice dziś sluchaj ja nie jestem kwalifikowanym psychologiem, jeszcze. Więc wątpię, za szybko się denerwuje, a to nie jest dobre dla Ciebie i dla mnie.

Poza tym z jedno uzależnienia chcesz wplątać się w kolejne. Chcesz uzależnić się od innej osoby- i obwiniać ja za wszystkie niepowodzenia. To jest to samo, ma ten sam charakter. Ty sam musisz nauczyć się żyć w zgodzie ze sobą tym bardziej ze światem.

Wrozbella Jak to jest byc psychologiem bedac samej chora psychicznie? ;)

to jak będzie z tym zdjęciem kochana ?

Ja wyśle na 100% ale teraz piłeczka jest po twojej stronie

Widzę, że trzeba wypracowac jakiś kompromis, bo teraz wypada na ciebie, a chcesz się wymigac. Ja z gęby nigdy dóópy nie robie, jak mówię, że dam to dam. A ty chcesz mnie ewidentnie wykolegować, ale to ci sie po raz kolejny nie uda. Juz raz dałem się namówić na maile pod pretekstem zdjęc, a potem wiemy jak się zachowałaś, więc ci już nie wierze. Powtarzam daj pierwsza a ja też wyślę.

waj not? a wil send ju maj foto hir on kafe

łaj not? aj łil send ju maj foto hir on kafe