Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja dziewczyna nie wymaga za dużo ode mnie?

Polecane posty

Gość gość
Prowo jakiegoś gołodoopca przegrywa, a wy łykacie. Z najniższej krajowej utrzymywałby siebie, auto i jeszcze dokładał się do remontu domu rodziców dziewczyny, płacił za jej lekarza i dodatkowe godziny jazdy? :D A nawet gdyby miał kasę, to i tak by niczego nikomu nie sponsorował, bo faceci teraz to skąpiradła i nawet kawy nie kupią na randce. Albo będą oczekiwali, że za bilet do kina panna nadstawi doopy.

Gość gość
Zadajesz się z pasożytką, a popierają ją tutaj tylko inne pasożytki.

Gość gość
gość dziś Ja pisałem że ona mnie prosiła o tą kase ale nie że zawsze ją dostała to zasadnicza różnica.

Gość gość
gość dziś Jest to dom jej rodziców, a nie mieszkamy razem ponieważ ja raczej jestem tradycjonalistą i mieszkanie wspólne dopiero po ślubie usmiech.gif x To znaczy rozumiem, że również ze sobą nie sypiacie?

Gość gość
"gość dziś gość dziś [09:18- dopiszę jeszcze, że dotyczy to również mężczyzn. Nigdy żadnego pomieszkiwania przed ślubem, bo to oznacza status "wiecznej konkubiny"= darmowej kucharki, sprzątaczki i nałożnicy w jednym. Facetom też trzeba się przyglądać, obserować ich i "trzymać na dystans" do samego końca zanim powie się sakramentalne "tak"- po którym już nie będzie odwrotu i ucieczki do "świata wolności" usmiech.gif" x Po pierwsze, to, że się z kimś mieszka nie oznacza, że się jest jego służącą (ale u ciebie pewnie taka tradycja rodzinna :D ) Po drugie, zamieszkanie ze sobą dopiero po ślubie?? Życzę powodzenia :D :D :D Nie wyobrażam sobie kupowania kota w worku (no ale jak ty zamierzasz facetowi usługiwać, to ci wszystko jedno :O ) Po trzecie, "sakramentalne tak" to mówią jacyś zindoktrynowani u ubezwłasnowolnieni religijni radykałowie. Po co to komu? Chcesz mieć partnera, czy niewolnika do końca życia?

Gość gość
A babka roszczeniowa, nie chciałabym takiej.

Gość gość
Autorze, zrób jakiś kurs czy szkołę i zmień pracę na lepszą. Drogą panią też zmień :) Nie rozumiem z jakiej paki masz dokładać się na remont jej rodzinnego domu. A do tych co używają tyłka jako karty przetargowej: jakby autor zarabiał 10 000 to stać by go było na codzienny seks w agencji towarzyskiej i ile by mu jeszcze zostawało :D szkoda kasy na roszczeniową dziewuchę

Gość gość
jak byłam młodsza i chciałam wcisnąć mojemu kasę to się obrażał że go nie traktuje jak męzczyznę,dzsiaj tez kłócimy się o kasę kto ma zapłacić ale w innym sensie niż myślicie,zawsze jest wyścig kto bedzie pierwszy

Gość gość
gość dziś - tu 9.24- rozumiem :) Zwolennik "nowoczesnych związków bez ślubu"- ROZUMIEM :)- każdy wnosi "w pakiecie" dzieci z poprzednich zawiązków i są: moje dzieci, twoje dzieci i wspólne dzieci. Patchworkowy galimatias- typowy dla dzisiejszych czasów hehe i "sądowa patologia" w walce o alimenty od różnych tatusiów. Życzę zdrowia i dużo kasy na adwokatów :)

Gość gość
Lepszy "patchworkowy galimatias", niż patologiczny smrodek kościelnego wybranka "do grobowej deski", bo tak "wypada". Poza tym, jak robisz sobie dzieci z kim popadnie, to już nie moja wina.